BOTS: Contractmanagement – meer dan alleen control

Bedrijf
Datum
27 maart 2015
Inschrijven voor
26 maart 2015
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Contractmanagement is vaak pas onderwerp van gesprek als de kwaliteit en/of kosten van geleverde diensten ter discussie worden gesteld. En dit terwijl goed ingericht contractmanagement veel waarde kan creëren.

Wij zien dat complexe organisaties met een grote verscheidenheid aan contracten en leveranciers moeite hebben om voldoende controle te houden over alle verschillende contracten. Aflopende contracten worden niet altijd tijdig gesignaleerd en onderhandelingen over verlenging starten niet op tijd. Ook sturen op Service Level Agreements en hierover rapporteren blijkt niet altijd eenvoudig.

Als contractmanagement goed ingericht wordt, kan er zo veel meer uit de samenwerking met de leverancier gehaald worden. Door wederzijdse verwachtingen tussen jouw organisatie en de leverancier helder te krijgen kunnen jullie de samenwerking maximaal benutten. Daarom gaan wij graag met jou in dialoog over benut en onbenut potentieel van contractmanagement.

Wil jij: met ‘peers’ in dialoog over de uitdagingen op gebied van contractmanagement? Je netwerk uitbreiden? Inzicht in de kansen die goed contractmanagement biedt? En, niet onbelangrijk, een stukje plezier? Kom dan op 17 maart naar de BOTS over contractmanagement – meer dan alleen control. 

Lees hier meer over deze BOTS!

Contactpersoon: Dionne Ewen
Datum: dinsdag 17 maart 2015 van 17:00 – 20:00 (inclusief diner)
Kosten: geen
Locatie: Villa Beukendael, Amsterdamsestraatweg 40 te Baarn

Event informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Datum: 27 maart 2015

Inschrijven voor: 26 maart 2015

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals