KPMG Vaktechnisch Ontbijt

Bedrijf
Datum
17 maart 2015
Inschrijven voor
16 maart 2015
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

KPMG organiseert op dinsdag 17 maart een vaktechnisch ontbijt in Zwolle.

Gratis 2 PE-punten voor een vakinhoudelijke sessie, waarbij eerst een inleiding wordt gegeven door een KPMG-deskundige en vervolgens door een relatie/klant invulling aan het onderwerp wordt gegeven door vanuit de eigen situatie hierover iets te vertellen. Onder het genot van een heerlijk ontbijt.

Met het KPMG Vaktechnisch Ontbijt hopen wij te voorzien in de behoefte van professionals dichter bij huis kennis te kunnen opdoen op relevante thema’s.

Thema
Het thema van dit ontbijt is ‘innovatie als driver voor toekomstig succes’.

Programma
07.45 - Ontvangst
08.00 -  Presentatie door Remco Bels, senior manager KPMG
08.45 -  Pauze
09:00 -  Presentatie
10.00 -  Gelegenheid tot napraten en netwerken

De bijeenkomst is kosteloos. Dat wil zeggen, wij stellen een goed doel aan u voor in de regio, waar u geheel vrijblijvend aan kan doneren. Het goede doel van dit ontbijt is Stichting Vrienden van Isala.

Stichting Vrienden van Isala is op 11 december 2006 opgericht om het welzijn van patiënten en bezoekers in Isala te verhogen. Zij zetten zich in om voorzieningen aan te schaffen die niet uit het reguliere ziekenhuisbudget kunnen worden gefinancierd. Dit doen zij in nauwe samenwerking met afdelingen binnen het ziekenhuis.

Uw donatie wordt zeer op prijs gesteld en kunt u storten op rekeningnummer IBAN NL47 Rabo 0129 3600 58 ten name van Stichting Vrienden van Isala onder vermelding van ‘KPMG Vaktechnisch Ontbijt 17 maart’.

Meer informatie 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Aiske van Aalsum en Paul van Asperen,(038) 467 4701 of per e-mail.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 17 maart 2015

Inschrijven voor: 16 maart 2015

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals