Unplug de Dag

Bedrijf
YSE
Datum
23 april 2015
Inschrijven voor
22 april 2015
Type event
Seminar
Doelgroep
(HR) managers en young professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

“Stress op de werkvloer is beroepsrisico nummer 1, 1 miljoen mensen hebben er last van. Dit kost ons 4 tot 5 miljard euro per jaar.” – Lodewijk Asscher, 5 november 2014

Waar het eerder vooral 35-plussers waren die opgebrand raakten, blijkt nu dat jonge medewerkers steeds vaker gebukt gaan onder een overbelasting en uitputting. Eén op de acht Nederlanders heeft klachten van overspanning, 20% daarvan is jonger dan 33 jaar.

Wij willen voorkomen dat deze young professionals opbranden. Daarom willen wij dat organisaties investeren in werkgeluk. Net zoals gelukkige koeien meer melk geven, zijn gelukkige medewerkers productiever, creatiever en meer betrokken. Dit heeft direct impact. Het zorgt voor een lager ziekteverzuim en een hogere productiviteit.

100% werkgeluk, 0% burn-out

Hoe je dat voor elkaar krijgt binnen jouw organisatie? Kom op 23 april 2015 naar Unplug de Dag! Tijdens Unplug de Dag wordt er met behulp van inspiratie en het oplossen van concrete bedrijfsvraagstukken handen en voeten gegeven aan wat je moet doen om een organisatie te worden waar young professionals 100% werkgeluk ervaren en 0% burn-out.

Doel 
Organisaties inspireren en activeren om werkgeluk te vergroten en burn-outs te voorkomen bij hun young professionals. 

Doelgroep
Organisaties (publiek en privaat > 100 fte): 100 HR/directeuren/managers
Young professionals: 100 enthousiaste vernieuwers 

Duo-ticket à 200 euro
Wij bieden duo-tickets aan voor (HR) Managers samen met een young professional, omdat wij erin geloven dat je niet alleen (HR) managers maar ook jonge enthousiaste vernieuwers nodig hebt om dit onderwerp aan te pakken binnen jouw organisatie.

Datum en locatie
Donderdag 23 april 2015. Locatie nader te bepalen.

Waar wacht jij nog op? Unplug de Dag!

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 23 april 2015

Inschrijven voor: 22 april 2015

Type event: Seminar

Doelgroep: (HR) managers en young professionals