International Case Competition

Bedrijf
Datum
13 april 2015
Inschrijven voor
28 januari 2015
Type event
Workshop
Doelgroep
Bachelor- of masterstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Overweeg je een carrière in consultancy? Doe dan mee met de KPMG International Case Competition en maak kennis met KPMG Advisory. En wie weet ga je samen met drie andere topstudenten de strijd aan met 27 teams vanuit verschillende landen in Dubai.

KPMG International Case Competition
13 tot en met 16 april 2015 - Dubai
Tijdens de KPMG International Case Competition kruip je in de huid van een KPMG-adviseur en word je uitgedaagd om in teamverband aan een realistische business case te werken. Zo krijg je een goede indruk van de uitdagingen waar onze consultants dagelijks mee te maken hebben. Een onvergetelijke ervaring waarbij je wordt ondergedompeld in de Arabische cultuur. Natuurlijk krijg je de gelegenheid om deze indrukwekkende stad te leren kennen en bouw je een waardevol sociaal en professioneel netwerk op. 
Lees hier meer over deze internationale competitie.

Hoe verdien jij een ticket naar Dubai?

Ronde 1: Check-in online
Deadline 28 januari
Naast een aantal persoonlijke gegevens ontvangen we graag een recent CV. Uiterlijk vrijdag 30 januari 2015 hoor je of je bent geselecteerd voor de "Security Check" op ons hoofdkantoor in Amstelveen. 
Meld je aan via het inschrijfformulier.

Ronde 2: Security Check
6 februari 2015 – Amstelveen
Deze dag geeft jou de gelegenheid om kennis te maken met de mensen en brede dienstverlening van KPMG Advisory. De praktijk van KPMG Advisory is enorm veelzijdig. Van organisatieadvies tot fusies en overnames, van het kwantificeren van complexe risico’s tot tactisch en strategisch IT-advies. Altijd teamwork voor aansprekende klanten. 
Lees hier meer over de verschillende service lines.

Daarnaast krijg je de gelegenheid om KPMG te overtuigen dat jij degene bent die de 24-hour Boarding Challenge aan kunt gaan.

Ronde 3: 24-hour Boarding Challenge
19 en 20 Februari 2015 – Amstelveen
We nodigen dertig topstudenten uit die uitgedaagd worden tijdens de nationale competitie: de 24-hour Boarding Challenge. De dag staat in het teken van Innovation met een focus op creativiteit, advisory skills en persoonlijke ontwikkeling. De vier deelnemers die de challenge het beste doorstaan gaan KPMG Nederland vertegenwoordigen tijdens de International Case Competition in Dubai.

Voor wie?
Als laatste jaar bachelor- óf masterstudent heb jij de ambitie om de consultancy in te gaan. Je bent analytisch en conceptueel sterk; dit blijkt uit je studieresultaten, je doortastendheid en je verrassende aanpak van issues. Je bent een teamplayer met sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden. De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift en je bent woonachtig in Nederland.

Voldoe jij aan bovenstaande voorwaarden en ga je de uitdaging aan? Blok dan alvast 13 t/m 16 april 2015 in je agenda.

Aanmelden en meer informatie
Meld je vóór 28 januari aan via het inschrijfformulier. Bekijk voor meer informatie de website van de International Case Competition of neem contact op met het KPMG Recruitment Centre, recruitment@kpmg.nl of (020) 656 7163.

Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een stage of starterfunctie.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 13 april 2015

Inschrijven voor: 28 januari 2015

Type event: Workshop

Doelgroep: Bachelor- of masterstudenten