Training PRINCE2 Foundation

Bedrijf
Datum
14 januari 2015
Inschrijven voor
13 januari 2015
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

14 januari 2015

Prince2 is de meest bekende, generieke projectmanagement methodiek en claimt toepasbaar te zijn op alle projecten. Tegelijk met de groei van het aantal Prince2 fans, steeg ook het aantal critici. In de training Prince2 Foundation leer je naast de theorie ook kritisch te kijken naar toepasbaarheid, en voor- en nadelen van deze methode.

In de training leer je de Prince2 methode toepassen en gebruiken. Je krijgt inzicht in processen, thema’s, rollen en technieken om zodoende een project succesvol te kunnen managen. De specifieke kenmerken van Prince2 zoals de business case, betrokkenheid van de gebruiker, draagvlak van stakeholders en de logische wijze van managen komen ruim aan bod. In de training worden praktijkvoorbeelden gebruikt ter verduidelijking. Deze training is een uitstekende voorbereiding voor het officiële Prince2 Foundation examen voor certificering.

De trainingsdagen zijn 14 en 21 januari 2015, gevolgd door het officiële PRINCE2® foundation examen op vrijdagochtend 23 januari. De training wordt gegeven in het monumentale pand van Finext in Voorburg. . De prijs voor deze training bedraagt  €990,- ex BTW per deelnemer. Dit is inclusief trainingsmaterialen, het boekje 'Prince2 compact', toegang tot een e-learning omgeving met oefenvragen, het officiële AXELOS examen voor certificering, en koffie, thee en lunch tijdens de trainingsdagen.

Ben je geïnteresseerd in PRINCE2® Foundation training? Klik hier om meer informatie aan te vragen of je direct aan te melden.

PRINCE2® is a registered trademark of the Cabinet Office;  the PRINCE2® Licensed Affiliate logo is a trade mark of the Cabinet Office

Finext is Licensed Affiliate van Lagant Management Consultants

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 14 januari 2015

Inschrijven voor: 13 januari 2015

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals