Eat, Meet & Greet Advisory

Bedrijf
PwC
Datum
28 november 2014
Inschrijven voor
23 november 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Masterstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Advisory? Deals? Wil jij weten hoe de vork nu echt in de steel steekt? Kom naar de Eat, Meet & Greet Advisory! Deze editie van de Eat, Meet & Greet zal gericht zijn op de Deals Praktijk van PwC. Proef de werksfeer, stel je vragen en kom erachter wat de Deals praktijk van PwC jou te bieden heeft tijdens deze unieke kennismakingslunch.

Wie ben je?

Je bent een Masterstudent en geïnteresseerd in de Deals praktijk van PwC. Heb je ook nog een technische, financiële, economische of bedrijfskundige achtergrond? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens de lunch kun je al je vragen stellen aan onze Deals Consultants en Recruiters! Dit kan variëren van stages, startersfuncties, doorgroeimogelijkheden, sollicitatieprocedures en de sfeer op kantoor. Hieronder het programma in een notendop: 

11:00 Ontvangst 
11:15 Rondleiding 
12:00 Lunch 
13:00 Afsluiting

Meld je nu aan!

De Eat, Meet & Greet Advisory vindt plaats op vrijdag 28 november op ons hoofdkantoor in Amsterdam. Je kunt je aanmelden tot en met zondag 23 november. Maandag 24 november krijg je van mij bericht of je uitgenodigd bent voor de lunch op 28 november.

Mocht je nog vragen hebben, bel of mail ons gerust. Of meld je direct aan via de button "aanmelden". 

Maaike van Oppenraaij - Recruiter Deals & Forensics
maaike.van.oppenraaij@nl.pwc.com
088-792 13 49

Event informatie

Bedrijf: PwC

Datum: 28 november 2014

Inschrijven voor: 23 november 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Masterstudenten