Corporate Finance Inhousedag

Bedrijf
Datum
05 december 2014
Inschrijven voor
28 november 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

KPMG Corporate Finance is het nummer 1 Corporate Finance-huis in Nederland. Op vrijdag 5 december organiseert KPMG een inhousedag. Wil je kennismaken met Corporate Finance? Schrijf je dan nu in! 
 
KPMG Corporate Finance 
KPMG Corporate Finance begeleidt bij alle stadia van financiële transacties, zowel bij fusies en overnames, waarderingsvraagstukken als bij financieringsvraagstukken. Met ruim 75 professionals is KPMG Corporate Finance dagelijks betrokken bij veruit de meeste transacties in Nederland.

Corporate Finance Inhousedag

Zijn wij op zoek naar jou? 
Ben jij die student met een academische opleiding, bij voorkeur in de richting van Finance, Bedrijfseconomie, Econometrie of Bedrijfskunde? Beschik je daarnaast over uitstekende sociale en analytische vaardigheden gecombineerd met een sterke business sense? En vind je het leuk om te werken aan complexe vraagstukken? Dan leren wij jou graag kennen! Kom kennismaken op vrijdag 5 december tijdens de Corporate Finance Inhousedag.
 
Kruip in de huid van een Corporate Finance professional
Door middel van een praktijkcase duik je in de wereld van een grote financiële transactie. Je kruipt in de huid van een KPMG'er en gaat onze klant begeleiden in het transactieproces. Hierbij komen alle belangrijke aspecten uit het dagelijks werk van een Corporate Finance professional aan bod, waaronder een waardeanalyse, strategische vraagstukken, onderhandelingen en financieringsmogelijkheden. 
 
Programma 
De inhousedag vindt plaats in ons hoofdkantoor in Amstelveen. Je krijgt de kans intensief kennis te maken met KPMG. Je ontmoet KPMG'ers die je alles kunnen vertellen over KPMG, de verschillende onderdelen van Corporate Finance, hun vak en de mogelijkheden voor jou. Het programma start in de loop van de ochtend en we sluiten de dag af met een borrel. Zo krijg je de kans om gedurende de dag zowel inhoudelijk als informeel kennis te maken met KPMG.

Inschrijven en meer informatie
Heb je interesse in de Corporate Finance Inhousedag? Schrijf je uiterlijk woensdag 26 november a.s. in via het inschrijfformulier. Uiterlijk vrijdag 28 november hoor je of je geselecteerd bent.
 
Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een functie die bij je past of je aanmelden voor een meeloopstage. Neem voor meer informatie contact op met Sofie Kemps van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 4038.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 05 december 2014

Inschrijven voor: 28 november 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten