IT Advisory Meet & Greet

Bedrijf
Datum
26 november 2014
Inschrijven voor
21 november 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Heb jij je pijlen gericht op IT en heb je een passie voor het adviesvak? Kom dan op 26 november 2014 naar de IT Advisory Meet & Greet. Tijdens deze informele middag ontdek je hoe het is om je scriptie te schrijven of om als junior adviseur bij IT Advisory aan de slag te gaan.

KPMG IT Advisory 
KPMG IT Advisory (ITA) helpt toonaangevende organisaties het beste uit de beschikbare IT-technologieën te halen. IT-investeringen laten renderen. De nieuwste technologie toepassen. IT-strategieën toepassen en veiligheidsrisico’s tackelen. Zomaar een greep uit de uiteenlopende uitdagingen waar ITA aan werkt. ITA is onderdeel van de internationale praktijk en biedt een dynamische, veelzijdige werkomgeving met uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

KPMG - IT Advisory Meet and Greet

Meet & Greet
De Meet & Greet vindt plaats op ons hoofdkantoor in Amstelveen. We starten om 13.00 uur met een ontvangst en lunch. Verder staat er een KPMG presentatie over IT Advisory, speeddates, een rondleiding en een borrel op het programma. Door de aanwezigheid van een groot aantal KPMG (junior) adviseurs kom je alles te weten over hun werkzaamheden en waarom zij ooit voor KPMG hebben gekozen. Zo kun jij de sfeer proeven en erachter komen of KPMG bij je past.

Voor wie 
We komen graag in contact met (afgestudeerde) universitaire studenten die affiniteit hebben met IT en op korte termijn op zoek zijn naar een functie als junior adviseur of naar een plek om een afstudeerscriptie te schrijven.

Schrijf je in
Heb je interesse om hierbij aanwezig te zijn? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier. Dat kan nog tot 19 november. Uiterlijk 21 november hoor je of je bent uitgenodigd.

Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een stage of starterfunctie. Neem voor meer informatie contact op met Lisanne Oud van het KPMG Recruitment Centre, (020) 656 7162.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 26 november 2014

Inschrijven voor: 21 november 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten