KPMG Plexus Inhousedag

Bedrijf
Datum
24 november 2014
Inschrijven voor
17 november 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Zit jij in de laatste fase van jouw (analytische) universitaire studie en ambieer je een carrière in consultancy binnen de sector gezondheidszorg? Meld je dan aan voor de KPMG Plexus Inhousedag op 24 november 2014.

KPMG Plexus
KPMG Plexus werkt samen met onze cliënten aan opdrachten die bijdragen aan een betere en efficiëntere gezondheidszorg. Wij helpen onze cliënten succesvol om te gaan met de veranderingen die op de zorg afkomen. Daarbij staat onze ambitie om de zorg beter te maken en het creëren van meetbare waardeverbetering voor de patiënt centraal. Wij zijn op zoek naar ondernemende en resultaatgerichte academici die een grote passie hebben voor de zorg.

KPMG Plexus Inhousedag

Programma
We ontvangen je graag op maandag 24 november op ons hoofdkantoor in Amstelveen. We beginnen de dag met een lunch, zodat je op een informele manier kunt kennismaken met KPMG Plexus en de collega's van de afdeling. Hierna ga je aan de slag met een case die een beeld geeft van de vraagstukken waar Plexus consultants aan werken. Uiteraard sluiten we de dag af met een gezellige borrel.

Tijdens de dag ontdek je de mogelijkheden die Plexus biedt voor stages, afstuderen en startersfuncties. Kortom: je proeft de sfeer, ervaart hoe de afdeling werkt en maakt kennis met collega's.

Voor wie 
Studenten in het (voor)laatste jaar van een analytische academische opleiding zoals (technische) Bedrijfskunde, Economie, Finance, Econometrie, Informatica, Natuur-/Wis-/Scheikunde of een medische opleiding zoals (Technische) Geneeskunde.

Aanmelden 
Aanmelden kan tot maandag 17 november met je CV via het inschrijfformulier. Neem voor meer informatie contact op met Marjolein Soto Roca van het Recruitment Centre.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 24 november 2014

Inschrijven voor: 17 november 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten