Universiteitsstrijd

Bedrijf
Datum
10 december 2014
Inschrijven voor
21 november 2014
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Universiteitsstrijd is een landelijke wedstrijd waarbij studenten aan de verschillende universiteiten in Nederland het in teamverband tegen elkaar opnemen. Door deel te nemen aan Universiteitsstrijd speel jij jezelf in de kijker bij (internationale) topwerkgevers als Roland Berger, NS, Pon en DSM, krijg je de unieke kans om bedrijfspresentaties en workshops bij te wonen en maak je kans op een geweldig prijzenpakket!

Studenten kunnen zich tot en met 21 november per universiteit verkiesbaar stellen voor het universiteitsteam. De student die gedurende de netwerkronde de meeste aanbevelingen verzamelt van studiegenoten, vrienden, professoren en familie is verzekerd van een plek in het universiteitsteam en fungeert ook als teamcaptain. De overige vier teamleden worden op basis van een aantal criteria beoordeeld door de partners.

Universiteitsstrijd

Gedurende de trainingsdagen op 10 en 17 december bezoeken de universiteitsteams de diverse partnerkantoren voor een kennismaking en gerichte trainingen. Deze training is hard nodig ter voorbereiding op de finalecase!

Op 23 januari melden alle universiteitsteams zich wederom voor de finaledag. Op deze dag strijden de universiteitsteams tegen elkaar onder toeziend oog van ervaren professionals en recruiters. Welk universiteitsteam weet de jury te overtuigen en kroont zich als eerste universiteit ooit tot winnaar van Universiteitsstrijd Business? Aan het eind van de finaledag wordt bekendgemaakt welke universiteit de winnaar is en er met de eer en een geweldig prijzenpakket vandoor gaat!

Ben jij een ambitieuze student, zit je in de eindfase van je studie en wil jij je in de kijker spelen bij internationale topwerkgevers? Meld je dan voor vrijdag 21 november aan voor Universiteitsstrijd Business via www.universiteitsstrijd.nl. 

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 10 december 2014

Inschrijven voor: 21 november 2014

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten