Inhousedag KWINK groep

Bedrijf
Datum
28 november 2014
Inschrijven voor
14 november 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Masterstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Inhousedag KWINK groep 28 november 2014

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? En heb je affiniteit met maatschappelijke of organisatievraagstukken? Wil je weten hoe een dag van een adviseur van KWINK groep eruit ziet? Kom dan naar onze inhousedag! Wij bieden nieuwsgierige, gedreven en talentvolle masterstudenten de kans om kennis te maken met KWINK groep.

Wie wij zijn
KWINK groep is een adviesbureau in Den Haag. Onze adviseurs werken aan maatschappelijke en organisatievraagstukken, binnen de publieke en non-profit sector en op het raakvlak van publiek en privaat. We leveren met een kritische en onafhankelijke blik nieuwe inzichten die onze opdrachtgevers verder helpen. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn ministeries, gemeenten, brancheverenigingen en ZBO’s. Sectoren waarin we werken lopen uiteen van zorg en onderwijs tot energie en openbaar vervoer.

Inhousedag
De inhousedag vindt plaats op vrijdag 28 november 2014. Op deze dag maak je kennis maken met KWINK groep, haar adviseurs en de stagemogelijkheden. Ook ga je zelf aan de slag met een interessante casus uit onze dagelijkse adviespraktijk.  

De inhousedag begint om 13.00 uur op ons kantoor in Den Haag en zal tot ongeveer 17.00 uur duren. Daarna sluiten we de dag af met een borrel.

Niewsgierig?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten, mail dan naar Inge Lensink. Je kunt je aanmelden voor de inhousedag door je CV en motivatie uiterlijk vrijdag 14 november 2014 op te sturen. 

Event informatie

Bedrijf: KWINK groep

Datum: 28 november 2014

Inschrijven voor: 14 november 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Masterstudenten