Unlock the future 26 nov.

Bedrijf
YSE
Datum
26 november 2014
Inschrijven voor
26 oktober 2014
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

AAN DE SLAG VOOR EEN TOEKOMSTVISIE

Geloof jij ook dat het tijd is om anders te kijken naar onze toekomst? Geloof jij ook dat ons huidige lineair take-make-waste systeem achterhaald is en niet de toekomst heeft en wil jij meedenken over hoe het alternatief – een circulaire economie – vormgegeven kan worden? In deze Business Game zijn we benieuwd naar jouw visie!

GENERATIE Y VOOR DE SER

Z.K.H. Prins Carlos de Bourbon de Parme is vanuit de SER gevraagd een toekomstvisie voor Nederland te formuleren. In deze Business Game nodigt hij studenten en young professionals uit met hem mee te denken. Wij dagen je uit om jouw expertise en denkkracht in te zetten. Hoe ziet een circulair Nederland er voor jou uit? Wat betekent dit voor de manier waarop we slapen, eten, wonen, leren en werken?

Unlock The Future

PROGRAMMA

De Business Game is een geheel verzorgd 24 uur durend evenement. Binnen twee dagen ga je in teams van studenten en young professionals, aan de hand van 5 thema’s, aan de slag met innovatieve ideeën voor een toekomstvisie voor Nederland. We werken met multidisciplinaire teams, dus iedere studieachtergrond is welkom. Na 24 uur pitchen alle teams hun oplossingen aan de jury bestaande uit prominenten op het gebied van de circulaire economie.

Het winnende team krijgt ook de mogelijkheid tot deelname aan een invloedrijke denktank op het gebied van de circulaire economie, samen met vooraanstaande CEO’s, politici en wetenschappers. Betrokken bij de Business Game is Prins Carlos de Bourbon de Parme (Directeur INSID).

 1. De selectiedagen zijn op dinsdag 4 en woensdag 5 november 2014.
 2. De inspirerende kick-off is op donderdag 20 november, van 12:00-17:00 uur, alle betrokkenen ontmoeten elkaar en de vraagstukken worden bekend gemaakt.
 3. De Business Game is op woensdag 26 en donderdag 27 november 2014

Meedoen aan de Business Game levert je een brede en relevante ervaring op:

 • Je kunt... kennismaken met de kernspelers op het gebied van circulaire economie: Circle Economy, NSID, MVO Nederland, De Groene Zaak, Het Groene Brein en Kirkman Company.
 • Je kunt.. jezelf kenbaar maken bij YSE. YSE recruit jong toptalent en ontwikkelt hen door middel van traineeships.
 • Je gaat... samenwerken met aantal topspelers uit het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van circulaire economische vraagstukken.
 • Je krijgt... een intensief, verrassend en uitdagend programma met inhoud en plezier!

VOOR WIE?

Ben jij...

 • HBO/WO-er: vanaf 3e jaar bachelor tot afgestudeerd met maximaal 2-3 jaar werkervaring?
 • Ondernemend ingesteld, analytisch én communicatief sterk?
 • In staat om onder tijdsdruk te presteren?
 • Wil je meedenken over de toekomst van Nederland?
 • Op zoek naar een uitdaging in teamverband?
 • … en heb jij het lef om ‘out of the box’ mee te denken? En dit om te zetten in actie?

Dan zijn we opzoek naar jouw! Schrijf je in door je CV en korte motivatie vóór 26 oktober te mailen naar recruitment@yseprogram.com. Vanaf 27 oktober zal je te horen krijgen of je wordt uitgenodigd voor de selectieronde op 4 of 5 november 2014. Zorg ervoor dat je deze dag(en) beschikbaar bent!

YSE24 is teamwork, creativiteit, uitdaging en ontlading! 
Work hard, play hard!

Hopelijk tot snel!

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 26 november 2014

Inschrijven voor: 26 oktober 2014

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten