Financial Risk Management Inhousedag

Bedrijf
Datum
31 oktober 2014
Inschrijven voor
27 oktober 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Heb je een kwantitatief profiel en interesse in risicomanagement? Meld je dan aan voor de Financial Risk Management Inhousedag op 31 oktober 2014.

Samen met professionals in risicomanagement ervaar je hoe het is om te werken op het snijvlak van techniek en economie. Je leert hoe wij door financieel risicomanagement de waarde van organisaties vergroten.

Financial Risk Management Inhousedag

De inhousedag vindt plaats op ons hoofdkantoor in Amstelveen. Je gaat aan de slag met een case ontwikkeld door onze consultants. Een case waarbij je echt ervaart hoe het is om te werken bij Financial Risk Management en leert hoe wij impact maken bij de klant. Tijdens de lunch en borrel kun je op een informele manier kennismaken met KPMG en de collega’s van de afdeling. Je proeft de sfeer, ervaart hoe de afdeling werkt en maakt kennis met professionals.

Voor wie 
We komen graag in contact met masterstudenten met een kwantitatieve oriëntatie, bijvoorbeeld Kwantitatieve Economie, Econometrie, Wiskunde of Natuurkunde.

Aanmelden 
Aanmelden kan tot en met 27 oktober met je CV via het inschrijfformulier. Neem voor meer informatie contact op met het Recruitment Centre

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 31 oktober 2014

Inschrijven voor: 27 oktober 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten