YSE24 Business Game 28 nov.

Bedrijf
YSE
Datum
28 november 2014
Inschrijven voor
24 oktober 2014
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 21, 27 en 28 november 2014 vindt alweer de 6e editie van de YSE24 Business Game plaats. Gemixte teams van geselecteerde studenten en alle YSE Young Professionals gaan met elkaar de strijd aan om als winnaar uit de bus te komen. Het is een uitdagende en leuke manier om kennis te maken met het werkende leven bij YSE in de praktijk. Je gaat namelijk aan de slag met een real life case op locatie bij een van onze klanten en kraakt in 24 uur hun vraagstuk. De dag erna presenteren de verschillende teams hun uitkomsten aan een jury en wordt het winnende team uitgekozen.

YSE24 Business Game 1

De deelnemende organisaties van vorig jaar waren Ahold, Nationale Nederlanden, LUMC, P-Direkt, Care Clowns, Mimakkus, Oranje Zwart en het Liliane Fonds. Bekijk hier de foto's op onze Facebook pagina.

Naast het harde werken is er ook voldoende ruimte voor ontspanning! Zo gaan we met z'n allen eten, borrelen, overnachten we in een hotel en hebben elk jaar weer wat verrassends in petto... Ga jij de uitdaging aan?

Doe auditie voor YSE24 door jouw CV te mailen naar recruitment@yseprogram.com uiterlijk op vrijdag 24 oktober 2014! Je hoort uiterlijk 28 oktober of je wordt uitgenodigd voor de selectieronde op 4 en 5 november, dus zorg ervoor dat je deze dagen beschikbaar bent.

YSE Draaiboek

Event informatie

Bedrijf: YSE

Datum: 28 november 2014

Inschrijven voor: 24 oktober 2014

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten