Gupta Strategists Business Course

Bedrijf
Datum
26 november 2014
Inschrijven voor
05 november 2014
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Gupta Strategists organiseert business course Toekomststrategie hartcentrum
Op woensdag 26 november 2014 organiseert Gupta Strategists i.s.m. het AMC de business course ‘Ambitie van hartcentrum in de knel, welke strategie kies jij?’. Je leert tijdens de business course hoe het is om te denken en te werken als een strategieconsultant in de zorg. Consultants van Gupta begeleiden je hierbij intensief. Aan het eind van de dag presenteer je jouw actieplan aan een jury van zorgbestuurders. De dag wordt afgesloten met een diner zodat je ruim de tijd hebt om informeel kennis te maken met ons hele team.

Gupta Strategists Business Course

De case: hartcentrum wil tot de top behoren, maar kan niet zomaar groeien
Een toonaangevend hartcentrum in Nederland wil haar strategie voor de toekomst bepalen. Het centrum heeft de ambitie om tot de top te behoren. Het kan echter niet zomaar uitbreiden doordat het academische Schippers ziekenhuis waar het deel van uitmaakt niet veel verder meer mag groeien. Waar moet het hartcentrum zich de komende jaren op richten? Op hoge aantallen patiënten, de meest winstgevende behandelingen, de behandelingen waar ze nu al in uitblinken, of zijn er nog andere mogelijkheden?

Aanmelden
Wil je deelnemen aan de Gupta Strategists Business Course? Schrijf je dan uiterlijk 5 november in via: www.gupta-strategists.nl/business-course. Wij ontvangen graag je CV, cijferlijsten van VWO en universiteit en een korte motivatiebrief. Maandag 10 november maken wij de selectie van de deelnemers bekend. Voor vragen kun je contact opnemen met Dion Coumans.

E-mail: dion.coumans@gupta.nl
Telefoon: 06-42168259

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 26 november 2014

Inschrijven voor: 05 november 2014

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten