Koken met Quint 23 September

Bedrijf
Datum
23 september 2014
Inschrijven voor
22 september 2014
Type event
Workshop
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Koken met Quint

Quint is een belangrijke internationale nichespeler op het snijvlak van IT bedrijfsvoering en management, die zich met name richt op vraagstukken op het gebied van sourcing, governance, Lean, informatiemanagement en IT-performance. Resultaten die we bij klanten bereiken kenmerken zich in het verbeteren van werkprocessen, samenwerking, gegronde beslissingen nemen over de diensten die wel en niet door de organisatie worden aangeboden en het bepalen van rollen en verantwoordelijkheden.  Naast Quint Consulting bestaat er ook een Quint Academy die opleidingen voor IT-professionals aanbiedt.

Quint consultants bezitten een mix van ondernemerschap, empathisch vermogen en gezond boerenverstand. Geen dertig pagina's tellende contracten vol ontsnappingsclausules, maar met een open vizier zetten we onze kennis in om bij klanten echte resultaten te boeken. Bij Quint wordt daarom veel aandacht besteed aan kennisdeling en ontwikkeling.

Ben jij ondernemend en niet bang om je mening te geven en ga je graag een uitdaging aan? Wil jij op een informele manier in contact komen met een toonaangevend en innovatief management adviesbureau, waar passie en ambitie samengaan? Als dit bij je past dan nodigt Quint je graag uit om samen met ons te komen koken en eten om te ontdekken of we bij elkaar passen.

Voor wie?

  • Je bent academisch geschoold.
  • Je bent daadkrachtig, pragmatisch en analytisch sterk, en
  • Je hebt sterke communicatieve en sociale vaardigheden.

Quint is de perfecte leeromgeving voor iedere consultant dankzij de kennis en het enthousiasme van  de Quinters en hun drive om deze kennis te delen. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief. Tijdens deze kooksessies zullen we je hier zeker op uitdagen en kun je al kokend samen met Quinters proeven aan ons motto: Dare to Challenge.

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 23 september of woensdag 24 september
  • Aanvang: 18:00 uur
  • Start workshop: 18:30 uur
  • Waar: Boerin en de Kok
  • Adres:  Bovenkerkerweg 114 / 1188 XJ Amstelveen

Contact

Youandi Hoogerbrugge
HR Manager
06 31013833
y.hoogerbrugge@quintgroup.com

Event informatie

Bedrijf: Quint

Datum: 23 september 2014

Inschrijven voor: 22 september 2014

Type event: Workshop

Doelgroep: Studenten