Conferentie Maatschappelijk Vastgoed

Bedrijf
BMC
Datum
17 september 2014
Inschrijven voor
16 september 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

BMC Advies is met expertisetafel aanwezig op de vierde Conferentie Maatschappelijk Vastgoed op 17 september 2014.

Mogelijk heeft u het al opgemerkt: maatschappelijk vastgoed is bezig aan een comeback. Het onderwerp krijgt de aandacht die het verdient, in nieuwe coalitieakkoorden, de media en conferenties. Dominant thema is de maatschappelijke waarde van vastgoed, met name in het licht van de veranderingen in het sociaal domein.

Gericht op dat thema nemen we als BMC Advies ook deel aan de Congres Maatschappelijk Vastgoed van Elba Media. Vanuit ons bureau organiseren wij een expertisetafel onder de titel ‘Maatschappelijk rendement van maatschappelijk vastgoed’. Daarbij zetten wij graag de wereld een beetje op zijn kop: niet de vastgoeddeskundige, maar de praktijkdeskundige uit het sociaal domein zetten wij centraal. De vraag waarover wij graag met u als gemeente in gesprek gaan is in hoeverre u klaar bent om aan de sterk wijzigende behoefte vanuit het sociaal domein te voldoen (o.a. drie decentralisaties en participatiemaatschappij). Wij gaan ook in op de vraag hoe u dat eigenlijk vast kunt stellen. Een nieuwe spannende rol voor vastgoed, dat na jaren van donkere wolken weer vol op het speelveld kan.

De organisatie van deze conferentie is in handen van Elba Media. Leden van de VNG krijgen € 100 korting.
Op de website van de conferentie vindt u alle informatie over het congres en kunt u zich inschrijven.

Voor meer informatie en of een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met Marco Kerstens (partner Ruimtelijke Investeringen) of Harry Timp (partner Vastgoed Publieke Instellingen) via telefoonnummer (033) 496 52 00 of e-mailadres marcokerstens@bmc.nl /harrytimp@bmc.nl.

Event informatie

Bedrijf: BMC

Datum: 17 september 2014

Inschrijven voor: 16 september 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals