Nationaal TraineeEvent 2014

Bedrijf
Datum
07 november 2014
Inschrijven voor
06 november 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Trainees
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Nationaal TraineeEvent 2014

Volg jij een traineeship? Wil jij meedenken over grote vraagstukken? Ben jij betrokken bij de maatschappij en geeft het jou energie om met andere ambitieuze trainees na te denken over Nederland in 2025? Dan is het Nationaal TraineeEvent iets voor jou!

De eerste editie van het NTE vond plaats op vrijdag 8 november 2013: 200 trainees uit zowel publieke als private organisaties kwamen bij elkaar om elkaar te ontmoeten en gezamenlijk visies te ontwikkelen op de toekomst van Nederland. Kijk hier voor een impressie van de dag.

Vanwege het grote succes van deze eerste editie slaan SMO en de trainees van Berenschot ook dit jaar weer de handen ineen voor de organisatie van het NTE2014! Dit vindt plaats op vrijdag 7 november, 9.00-18.00 in de Rotterdam Science Tower.

Het zou een gemiste kans zijn om als trainees van Nederland nu níét de handen ineen te slaan. Grote vragen komen aan bod. Welke toekomstige, Nederland-brede uitdagingen staan ons te wachten? Hoe kunnen wij die uitdagingen integraal, vanuit onvermoede samenwerking aanpakken? En hoe kunnen we de toekomst van Nederland en daarmee onze eigen toekomst, sterker, boeiender en succesvoller maken?

Het thema en bijbehorende programma van het NTE 2014 volgen in loop van dit voorjaar, maar we beloven wederom een dag vol inspiratie, boeiende sprekers, creativiteit, nieuwe inzichten en natuurlijk de mogelijkheid om te netwerken met trainees uit tientallen organisaties. Daarnaast zal er ook een nieuw Team Holland gevormd worden.

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 07 november 2014

Inschrijven voor: 06 november 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Trainees