Young Outsourcing Professional Track

Bedrijf
Datum
16 oktober 2014
Inschrijven voor
15 oktober 2014
Type event
Workshop
Doelgroep
waarin jonge vakgenoten inspiratie en vakkennis op doen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Platform Outsourcing Nederland (PON) en Quint Academy dagen opnieuw jonge outsourcing professionals uit. Voor het waarmaken van ambities zijn –naast passie– drie zaken van cruciaal belang: vakmanschap, ondernemerschap én een relevant netwerk.

Op 16 en 30 oktober 2014 organiseert Quint Academy opnieuw een ‘track’ waarin jonge vakgenoten inspiratie en vakkennis op doen. Deze track is gekoppeld aan het jaarlijkse event van PON; ‘The Outsourcing Day’

Deelnemers aan de track worden uitgedaagd, krijgen inspiratie en actuele vakkennis en ervaring aangereikt. De track biedt bovendien toegang tot een relevant netwerk en deelnemers maken kans om de track met coaching door ‘oude rotten in het vak’ te continueren. 

Wat houdt de Young Outsourcing Professional track in?

Voorbereiding

De Young Outsourcing Professionals ontvangen voorafgaande aan 16 oktober een sourcing case. Gedurende een aantal weken werken de YOP’s, individueel of als team, aan deze case. In deze periode kunnen zij een beroep doen op elkaar of op Quinters. Over tijdbesteding voeren deelnemers zelf de regie.

16 oktober: Bijeenkomst locatie Quint

Op 16 oktober ontmoeten de YOP’s elkaar bij Quint. Onder begeleiding vanervaren coaches leggen zij de laatste hand aan de uitwerking van de case. Het programma is bovendien gelardeerd met interessante kennissessies en presentaties. De dag wordt afgesloten met een eerste ronde aan pitches én een netwerkborrel. De YOP’s zijn vrij om collega’s en hun managers uit te nodigen voor dit event. Een uitgelezen kans voor zowel interne als externe persoonlijke exposure.

0 oktober PON event  “The Outsourcing Day”

Tijdens The Outsourcing Day op 30 oktober is er voor de deelnemende professionals een speciaal programma. Naast deelname aan TOD vindt er terugkoppeling op de cases plaats die 16 oktober zijn gepitcht. Een top-3 wordt genomineerd. Gedurende de dag pitcht deze top-3 nogmaals  voor bezoekers van The Outsourcing Day. Aan het einde van de dag zal bekend worden gemaakt wie zich Young Outsourcing Professional 2014 mag noemen. 

Waarom deelnemen?

  • De winnaar krijgt een coaching traject door senior Sourcing Experts van Quint Wellington Redwood aangeboden.
  • Quint betaalt de deelname aan TOD (ter waarde van € 795,-)
  • Tijdens beide dagen is er een programma met interessante masterclasses, praktijkgerichte kennissessies en inspirerende Keynotes.

Praktische informatie

  • Inschrijfcriteria: Outsourcing Professionals (<35 jaar) werkzaam bij zowel afnemers als leveranciers van sourcingdiensten zijn van harte welkom zich in te schrijven. 
  • 16 oktober locatie Quint Wellington Redwood kantoor in Amstelveen
  • 30 oktober locatie Golden Tulip Heerlickheijd van Ermelo
  • Klik hier voor het volledige progamma "The Outsourcing Day"

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Roos Mijnen
020 305 3700
r.mijnen@quintgroup.com

Event informatie

Bedrijf: Quint

Datum: 16 oktober 2014

Inschrijven voor: 15 oktober 2014

Type event: Workshop

Doelgroep: waarin jonge vakgenoten inspiratie en vakkennis op doen