Ronde Tafel Architectuur

Bedrijf
Datum
11 september 2014
Inschrijven voor
10 september 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
ICT Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ronde Tafel Architectuur - De Architect als trusted advidor

Over de Ronde Tafel

Inzicht, overzicht en samenhang van het huidige en het toekomstige landschap. Dat is waar architecten in samenwerking met andere collega’s voor (moeten) zorgen. Naast de inhoudelijk kennis die hiervoor nodig is, betekent dit dat architecten vooral relaties moeten zoeken, bouwen en verstevigen. Zorgen dat stakeholders vertrouwen in ze hebben en houden. Uit de praktijk blijkt dat het lastig is om als “trusted advisor” gezien te worden buiten zijn of haar eigen domein, vooral bij het (senior) management van organisatie.

Werkt u als architect aan vraagstukken voor één of meerdere organisatie(s) of bent u de manager van een groep architecten en wilt u meer impact hebben en werken aan vertrouwen? Worstelt u ook met één of meer van deze vragen: Wie is de klant van het architectuurwerk en is dat ook de juiste opdrachtgever? Hoe levert u meer toegevoegde waarde met architectuur als architect? Hoe zorgt u ervoor dat de prioriteiten van de stakeholders correct worden vertaald?

Quint nodigt u uit voor deze Ronde Tafel Architectuur. Tijdens deze ronde tafel, laten wij zien welke initiatieven en vooral kansen er zijn om te komen tot een (nog) hogere acceptatie van u als architect en hoe u zorgt voor meer draagvlak. Wij verkennen graag met elkaar welke stappen genomen kunnen worden om de architect te helpen om samen met de stakeholders de eigen organisatie te (bege)leiden.

Voor wie is deze Ronde Tafel
- CIO’s en IT Management
- Informatie- en Domeinmanagers
- Risk Managers
- Architecten
- Managers van Architecten

Programma
15.00 – 15.30 Ontvangst en Welkom
15.30 – 16.15 Leiden en begeleiden: Wat zijn de methoden van de ‘trusted advisor’?
16.15 – 16.30 Pauze
16.30 – 17.00 Architectuur en Lean: Wat kan deze combinatie betekenen?
17.00 – 17.30 Discussie en leerpunten aan de hand van stellingen
17.30 – 18.00 Borrel

Event informatie

Bedrijf: Quint

Datum: 11 september 2014

Inschrijven voor: 10 september 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: ICT Professionals