Het Finext Golfkampioenschap 2014

Bedrijf
Datum
29 augustus 2014
Inschrijven voor
28 augustus 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Finext houdt van uitdagingen, het bieden van oplossingen en het bouwen aan langdurige relaties. Golfen is bij uitstek een sport, waarbij bovenstaande kenmerken van toepassing zijn en daarnaast is het vooral ook erg leuk om te doen. De golfsport biedt de mogelijkheid tot ontspanning, (persoonlijke) competitie en een prima mogelijkheid om elkaar op een andere manier, beter te leren kennen.

Na vijf succesvolle jaren het Finext Golfkampioenschap georganiseerd te hebben, willen we graag een traditie voortzetten! I.s.m. Swap Support, Technision én Sonum International organiseren wij op 29 augustus het Finext Golfkampioenschap 2014!

Voor de golfers die in het bezit zijn van een Golf Vaardigheids Bewijs organiseren we een shotgun wedstrijd van 9 holes. Voor de (potentiële) golfers die (nog) niet in het bezit zijn van een Golf Vaardigheid Bewijs zal er eveneens een echte wedstrijd worden georganiseerd. Alvorens hieraan te beginnen wordt voor deze deelnemers een leuke Clinic georganiseerd, zodat je aan de belangrijkste vaardigheden kunt werken.

Deze dag organiseren wij voor golf liefhebbende klanten. Heb je een vraag over deze middag? Of wil je hier graag bij zijn? Stuur dan een bericht naar pam.stinis@finext.nl.

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 29 augustus 2014

Inschrijven voor: 28 augustus 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals