Finext Wake Up! 2014

Bedrijf
Datum
19 juni 2014
Inschrijven voor
18 juni 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

8e editie van de Finext Wake Up! staat in het teken van vooruit kijken: Fast Forward.
De wereld verandert in rap tempo. De economische en maatschappelijke veranderingen in de laatste jaren vragen om een andere manier van denken. Hoe ziet de wereld er over 5 jaar uit en wat vraagt dit van de onderneming, de organisatie en je persoonlijke ontwikkeling? In een verrassende vorm brengen we de beelden van de toekomst terug naar de essentie voor nu. Zodat je vandaag actie onderneemt met de kennis van morgen!

De onderwerpen zijn interessant voor de beslissers binnen de financiële functie van grotere organisaties. Maar ook voor beslissers in functies die kruisen met finance zoals business managers, CIO’s, managers IT en programma & portfolio managers.

Visie
Het concreet verbeteren van de financiële functie is de drijfveer voor de adviseurs van Finext. Klanten vragen ons om advies en ondersteuning bij de besturing van de organisatie, de beheersing van de kosten, het creëren van transparantie en het managen van kansen en risico’s.

Creatief, betrokken en ondernemend. Dat typeert onze mensen en onze organisatie. Finext is een familie van niches met diepgaande kennis van branches, thema’s en technologieën.

Vanuit Finext is onze overtuiging over het financiële werkveld dat:

  • Veel financials hun echte talenten niet volledig benutten; ze kunnen nog veel meer het verschil maken.
  • Gebrekkige middelen (spreadsheets) financials 'gevangen' houden in  lage toegevoegde waarde activiteiten.
  • ICT-hulpmiddelen werken als een krachtige enabler voor een grotere toegevoegde waarde.
  • We geloven dat finance vooral mensenwerk is. Dat het vooral gaat om een goed gesprek.
  • We geloven in de kracht van eenvoud. Meesterschap zit in de beperking; geen eindeloze frameworks en rapportages

Kortom, we helpen financials met terugkeren naar de essentie en terugkeren naar de menselijke maat. Goed gereedschap is hierbij onontbeerlijk.

Vertrouwensvennootschap
Finext werkt al sinds de oprichting in 1999 als 'Vertrouwensvennootschap'. Vertrouwen, transparantie en communicatie zijn essentieel. Onze pijlers staan centraal in alles wat we doen:

  • Respect en vertrouwen
  • Persoonlijke verantwoordelijkheid
  • Natuurlijk ondernemen
  • Talenten boven structuren
  • Synergie

Netwerk van niches
In het Finext netwerk organiseren echte vakmannen en -vrouwen zich in niches rondom vakkennis. Centraal delen we waarden die de basis leggen voor onderling vertrouwen. Door samen binnen het netwerk van niches actief te zijn bij  klanten, worden krachtige combinaties in dienstverlening gemaakt. Zo dragen we concreet bij aan een sterkere finance functie in Nederland.

Voorbeeld van innovatief organisatiemodel
Finext verschijnt regelmatig als voorbeeld van een innovatief organisatiemodel in boeken, vakbladen en op congressen.  Vanuit onze praktijkervaring helpen we andere organisaties in het vinden van manieren die passen in hún organisatie. Kleine stappen kunnen hierin al veel resultaat brengen.

Meer weten?
Meer weten over onze manier van werken? Elke Finexter vertelt er graag over. We zijn bereikbaar via 070-300 3000 of via info@finext.nl. 

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 19 juni 2014

Inschrijven voor: 18 juni 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals