Financieel Management voor HR 2 oktober

Bedrijf
Datum
02 oktober 2014
Inschrijven voor
01 oktober 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
HR-professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Berenschot consultants Hans van der Spek en Johan van Dam zullen op 2 oktober 2014 spreken op de seminar Financieel management voor HR.

Berenschot en HR Academy organiseren op 2 oktober 2014 een praktische cursus voor de HR-professional. Dit praktische seminar is bedoeld voor HR-proffessionals die hun kennis van financiën willen vergroten vanuit HR perspectief.

Dit verhelderend seminar is bedoeld voor HR-professionals die een nieuwe taal willen leren. U krijgt toegankelijk uitleg over de financiële basisbegrippen en de toepassing daarvan. U krijgt niet alleen theorie, maar gaat ook meteen met de praktijkvoorbeelden aan de slag. Er wordt gewerkt in kleine groepen. Tijdens de oefensessies krijgt u veel persoonlijke aandacht van de ervaren trainers van Berenschot HRM. Aan het eind van deze dag heeft u kennis van de basisbegrippen van financiën en financieel management. Daarnaast heeft u - aan de hand van praktische voorbeelden - een economische blik gekregen op HR.

Wilt u meer informatie over dit seminar en het programma inzien kijk dan op de website van HR academy.

Praktische informatie

Datum: 
Donderdag 2 oktober 2014

Locatie: 
NBC congrescentrum
Blokhoeve 1
Nieuwegein

Kosten: 
€ 590

Doelgroep:
Dit praktische seminar is bedoeld voor HR-professionals die hun kennis van financiën willen vergroten vanuit HR perspectief.

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 02 oktober 2014

Inschrijven voor: 01 oktober 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: HR-professionals