Financieel Management voor HR 3 juli

Bedrijf
Datum
03 juli 2014
Inschrijven voor
02 juli 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Berenschot consultants Hans van der Spek en Johan van Dam zullen op 3 juli 2014 spreken op de seminar Financieel management voor HR.

Berenschot en HR Academy organiseren op 3 juli 2014 een praktische cursus voor de HR-professional. Dit praktische seminar is bedoeld voor HR-proffessionals die hun kennis van financiën willen vergroten vanuit HR perspectief.

Dit verhelderend seminar is bedoeld voor HR-professionals die een nieuwe taal willen leren. U krijgt toegankelijk uitleg over de financiële basisbegrippen en de toepassing daarvan. U krijgt niet alleen theorie, maar gaat ook meteen met de praktijkvoorbeelden aan de slag. Er wordt gewerkt in kleine groepen. Tijdens de oefensessies krijgt u veel persoonlijke aandacht van de ervaren trainers van Berenschot HRM. Aan het eind van deze dag heeft u kennis van de basisbegrippen van financiën en financieel management. Daarnaast heeft u - aan de hand van praktische voorbeelden - een economische blik gekregen op HR.

Wilt u meer informatie over dit seminar en het programma inzien kijk dan op de website van HR academy.

Praktische informatie

Datum: 
Donderdag 3 juli 2014

Locatie: 
NBC congrescentrum
Blokhoeve 1
Nieuwegein

Kosten: 
€ 590

Doelgroep:
Dit praktische seminar is bedoeld voor HR-professionals die hun kennis van financiën willen vergroten vanuit HR perspectief.

Mocht u op 3 juli niet kunnen, op 2 oktober 2014 is het seminar er nog een keer.

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 03 juli 2014

Inschrijven voor: 02 juli 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals