New Horizons

Bedrijf
Datum
25 november 2014
Inschrijven voor
24 november 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De potentie van samenwerking tussen startups en grote ondernemingen
Wie om zich heen kijkt, ziet dat de wereld van vandaag niet meer de wereld van gisteren is. De uitdaging voor bedrijven is om nieuwe ontwikkelingen vroegtijdig te herkennen, te anticiperen op nieuwe trends en de organisatie wendbaar te houden binnen het veranderende landschap. 

In dit speelveld vervullen startups een steeds belangrijkere rol. Zij vormen een grote bron van creativiteit, inspiratie, waardecreatie en daarmee innovatie. En innoverend vermogen is een belangrijke waarborg voor de continuïteit en concurrentiekracht van ondernemingen. 

Het is onze overtuiging dat startups en grote ondernemingen heel veel voor elkaar kunnen betekenen. Op het gebied van creativiteit en innoverend vermogen, maar ook bij marktintroductie, productontwikkeling en schaalvergroting. 

De potentie van samenwerking tussen beide partijen is groot. KPMG ziet voor zichzelf een rol weggelegd om beide werelden dichter bij elkaar te brengen. Dat doen we vanuit de overtuiging dat dit kan bijdragen aan een verbetering van de economische en financiële positie van bedrijven en, op een hoger abstractieniveau, van de Nederlandse economie.      

Save the date
Het succesvolle New Horizons event in 2013, krijgt in 2014 een vervolg. Op dinsdag 25 november vind het ‘matching event’ plaats in het hoofdkantoor van KPMG in Amstelveen. Reserveer de datum alvast in uw agenda en meld u aan via onderstaande button. Meer informatie over het programma volgt.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 25 november 2014

Inschrijven voor: 24 november 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals