KPMG Vaktechnisch Ontbijt

Bedrijf
Datum
24 juni 2014
Inschrijven voor
23 juni 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

KPMG organiseert op dinsdag 24 juni een vaktechnisch ontbijt in Zwolle.
Gratis 2 PE-punten voor een vakinhoudelijke sessie, waarbij een vaktechnisch onderwerp wordt uitgediept door een KPMG-deskundige. Onder het genot van een heerlijk ontbijt.

Met het KPMG Vaktechnisch ontbijt hopen wij te voorzien in de behoefte van professionals om dichter bij huis kennis te kunnen opdoen op relevante thema’s. 

Het thema van dit ontbijt is ‘Forward Thinking’
KPMG heeft een visie ontwikkeld over de sterk veranderende wereld. 
Aan de hand van vier pijlers: technologie, duurzaamheid, demografische ontwikkelingen en sociale waarden, worden de belangrijkste trends en ontwikkelingen uiteengezet. Deze vier genoemde pijlers, ook wel 'driving forces', zijn vertaald naar waardevolle inzichten. Inzichten die ook uw onderneming kunnen helpen bij het maken van strategische keuzes. Op welke manier anticipeer je als organisatie op de nieuwe wereld? Welke impact hebben deze ontwikkelingen op úw organisatie? Wat betekent een en ander voor uw eigen functie? Op deze en andere vragen wordt uitvoerig ingegaan.

Richard Wagenmakers is als partner aan KPMG verbonden en is tevens captain van het KPMG Forward Thinking-team. Richard zet de KPMG Forward Thinking-visie uiteen en gaat uitvoerig in op de ontwikkelingen van de vier pijlers: technologie, duurzaamheid, demografische ontwikkelingen en sociale waarden. 

Programma 

 07.45  Ontvangst
 08.00  Presentatie door Richard Wagenmakers, KPMG
 09.15  Pauze
 09.30  Interactieve sessie
 10.00  Gelegenheid tot napraten en netwerken
 10.30  Einde bijeenkomst
  

De bijeenkomst is kosteloos. Dat wil zeggen, wij stellen een goed doel aan u voor in de regio, waar u geheel vrijblijvend aan kunt doneren. Het goede doel van dit ontbijt is ICS te Amersfoort. 
Voor meer informatie zie www.ics.nl . 
U kunt uw donatie storten op rekeningnummer: NL87ABNA0707070406 t.n.v. ICS, onder vermelding van ‘KPMG 24 juni’.   Datum en locatie Deze bijeenkomst wordt gehouden op 24 juni in het IJsseldelta Center in het Zwolle voetbalstadion.

Meer informatie 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Aiske van Aalsum en 
Paul van Asperen, (038) 467 4701.  

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 24 juni 2014

Inschrijven voor: 23 juni 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals