Managersbijeenkomst woningcorporaties

Bedrijf
Datum
05 juni 2014
Inschrijven voor
04 juni 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Woningcorporaties worden steeds slanker. Uit ons trendonderzoek blijkt dat 70% van de bestuurders verwacht dat in 2020 de bedrijfskosten met bijna 25% zijn gedaald. Tegelijkertijd zien we dat de complexiteit toeneemt en de druk op het leveren van prestaties groter wordt.

De vraag rijst: ben je fit genoeg om die prestaties te leveren? Slank zijn is namelijk iets anders dan in goede conditie zijn. Of anders gesteld: afslanken is niet meer dan een belangrijke eerste stap om fit te worden. Wat doe je om je conditie te verbeteren en de prestaties te leveren die van je worden verwacht? Maar dan met minder mensen en middelen? Hoe motiveer je de mensen om hieraan mee te werken? En wat betekent dit voor jou als manager? Hoe fit ben jij, om de volgende stappen te zetten? 

In het managersnetwerk van 5 juni aanstaande staat het thema “Van slank naar fit” centraal. We hebben drie woningcorporaties - Woonwaard, Omnia Wonen en WonenBreburg- bereid gevonden om hun ervaringen en visie op dit onderwerp te delen. Het gaat hier om woningcorporaties in of na transitie, die werken aan de fitheid van hun organisatie. 

Programma
Het programma wordt later bekend gemaakt.

Datum en locatie
Deze bijeenkomst wordt gehouden op 5 juni in ons kantoor in Breukelen. 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjorie Rijkse, (070) 338 2187.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 05 juni 2014

Inschrijven voor: 04 juni 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals