Take your Business to the Next Level

Bedrijf
Datum
27 mei 2014
Inschrijven voor
26 mei 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De Grant Thornton Internationale 1-to-1 Sessions voor ondernemingen in ICT/E-commerce/Marketing Services: Take your business to the next level.   

Grant Thornton wil haar klanten graag assisteren bij het 'unlock your potential for growth'. De UK loopt voorop met sectorontwikkelingen. Er zijn veel gespecialiseerde partijen in de betreffende markten die u en uw organisatie kunnen helpen om verdere, internationale, groei mogelijk te maken. 

U kunt hierbij denken aan strategische partijen met een omvangrijk Europees distributiekanaal die uw groeipropositie sneller kunnen uitrollen in Europa of zelfs daarbuiten. Ook branchegerichte financiële partijen, die naast funding ook sector expertise hebben om groeikansen in Europa versneld uit te voeren, kunnen een duurzame en waardevolle bijdrage leveren voor de komende jaren.  

Ontmoet de Britse specialisten van Grant Thornton International
Onze collega's Andrew Morgan (Partner) en Vasu Majumdar (Associate Director) van Grant Thornton Corporate Finance uit de UK komen naar Nederland. Zij hebben de afgelopen jaren talloze Britse en buitenlandse ondernemers begeleid met cross-border activiteiten. Ook beschikken zij over een uitgebreid netwerk, binnen de ICT-Tech, E-commerce en Marketing Services sectoren, alsook binnen de financiële wereld. 

Persoonlijke 1-to-1 Session 
Wij bieden geinteresseerden graag een 1-op-1 adviesgesprek van 1,5 uur om op een professionele, informele manier te sparren over uw groeiambities en de mogelijkheden die Engelse en internationale marktpartijen je kunnen bieden.  

Wanneer en waar?
Dinsdag 27 en woensdag 28 mei 2014 van 9.00 tot 20.00 uur. 
Grant Thornton
De Passage 150
1101 AX  Amsterdam 

Het aantal 1-to-1 gesprekken is gelimiteerd! Wil je meer informatie over de sessies? Neem dan contact op met Luc Daemen via luc.daemen@gt.nl of 088-6769067.

Event informatie

Bedrijf: Grant Thornton

Datum: 27 mei 2014

Inschrijven voor: 26 mei 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals