We Beat The Mountain Day

Bedrijf
Datum
24 mei 2014
Inschrijven voor
23 mei 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op zaterdag 24 mei vindt alweer de vierde editie van de We Beat The Mountain Day plaats. Het doel van dit jaarlijks terugkerende event is het mobiliseren van een beweging met als ultieme ambitie het verslaan van de wereldwijde afvalberg. De vierde editie van deze dag zal een interactief karakter hebben en een aantal Challenges en Innovaties ten tonele brengen.

De We Beat The Mountain Day vindt plaats in Delft tijdens het ZOMERfestival van de TU Delft. Er wordt een speciaal multifunctioneel paviljoen met podium gebouwd door het team van D-Exto dat volledig is ontworpen en gebouwd op duurzaamheidsprincipes. Gedurende de middag worden interessante lezingen gehouden en kan een ieder genieten van heerlijke hapjes en drankjes ondersteund door lekkere muziek. Daarnaast is er de ‘WBTM-fair’ waar ondernemers hippe designproducten gemaakt van afval/reststromen laten zien en verkopen.

Heb je zelf een interessante Challenge om in te brengen? Of een Innovatie op het gebied van het reduceren, beheersen en/of opwaarderen van afvalstromen? Neem contact op om te kijken of er nog ruimte in het programma beschikbaar is!

Contactpersoon: Rob Dassen
Datum: zaterdag 24 mei 2014 van 13:00 – 17:00
Locatie: TU Delft

Event informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Datum: 24 mei 2014

Inschrijven voor: 23 mei 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals