Masterclass Strategic Sourcing HR

Bedrijf
Datum
11 september 2014
Inschrijven voor
10 september 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Masterclass Strategic Sourcing HR

Nu het economisch minder gaat is het voor organisaties tijd om te bezinnen: Waar staan we nu? Waar willen we naartoe? Waar zijn we eigenlijk écht goed in? Tijdens de Masterclass op 11 september 2014 leer je (out)sourcingstrajecten bedrijfskundig te benaderen en een plan van aanpak te maken voor de analysefase van het (out)sourcingsbesluit.

Hierbij horen vragen als: wat moeten we zelf blijven doen (make), wat moeten we uitbesteden (buy), óf met welke partijen moeten we gaan samenwerken (ally)? Kortom, allerlei vragen die direct verbonden zijn aan strategische (out)sourcingsbeslissingen. Deze Masterclass helpt jou om als HR-verantwoordelijke in de lead te zijn bij (out)sourcingsvraagstukken die spelen in de business.

Een hele concrete vraag is: wat te doen met de financiële, personeels- en salarisadministratie of het facilitaire proces? Blijven we deze zelf voeren, zoeken we een partner, of besteden we het gehele proces uit? En welke gevolgen heeft dit voor je (overgang van) personeel of je organisatie-inrichting? Bij deze keuzes kun jij als HR-professional een belangrijke rol spelen. Maar hoe?

Met praktische handvatten leer je welke rol je kunt spelen in de besluitvorming, hoe je tot een weloverwogen eigen beslissing komt én op welke wijzen een (out)sourcingstraject kan worden ingevuld.

Klik hier voor meer informatie over de Masterclass Strategic Sourcing HR

Contactpersoon: Evelien van Damme 
Datum: 11 september 2014
Kosten: € 790,- ex BTW (abonnees van HR Praktijk en van HR Strategie Magazine ontvangen een korting van € 50 euro)
Locatie: Villa Beukendael, Amsterdamsestraatweg 40 te Baarn

Event informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Datum: 11 september 2014

Inschrijven voor: 10 september 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals