Leid uw leiders naar succesvol gedrag

Bedrijf
Datum
04 september 2014
Inschrijven voor
04 september 2014
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het verbeteren van de effectiviteit van uw leiders heeft een tastbare impact op uw organisatie. We presenteren u meerdere klantencasussen en bieden u een live demonstratie van onze leiderschapsinstrumenten.
13:30-16:00 | Gratis deelname | Locatie: Hay Group, Zeist Aanmelden

10:00 "Haal het Talent uit stapels sollicitaties"
Hoe selecteert u het beste talent uit tientallen of zelfs honderden sollicitaties? U kunt hen onmogelijk allemaal persoonlijk ontmoeten. Maar u wilt talent wel de kans geven zich te bewijzen onder eerlijke omstandigheden. Ze verdienen bovendien een goede terugkoppeling. Tijdens deze workshop leert u hoe andere organisaties dit doen met Hay Group's assessment tool Talent Q, en hoe zij Talent Q inzetten als tool voor ontwikkeling.

12:30 Netwerklunch
Tijdens de lunch kunt u actuele HR-thema's bespreken met andere HR-professionals en adviseurs van Hay Group. De lunch en de twee workshops zijn gericht op HR professionals, met in het bijzonder managers voor Talent Acquisition en Training & Ontwikkeling.

13:30 "Leid uw leiders naar succesvol gedrag"
Het verbeteren van de effectiviteit van uw leiders heeft een tastbare impact op uw organisatie, zoals we steeds weer zien bij onze klanten. We presenteren u meerdere klantencasussen en bieden u een live demonstratie van onze leiderschapsinstrumenten.

Waar & wanneer
Deze workshopdag vindt plaats op het Hay Group hoofdkantoor in Zeist aan de Arnhemse Bovenweg 140, op meerdere dagen in de komende maanden. In iedere workshop is plaats voor ongeveer vijftien personen. Na inschrijving ontvangt u alle details voor uw komst naar Zeist.

Event informatie

Bedrijf: Hay Group

Datum: 04 september 2014

Inschrijven voor: 04 september 2014

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals