Supply Chain Young Professionals

Bedrijf
Datum
13 mei 2014
Inschrijven voor
12 mei 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Maak kennis met de Supply Chain Young Professionals van de toekomst

Wil jij dat Young Professionals aan de slag gaan met uitdagende vraagstukken binnen de supply chain van jouw organisatie?

Kirkman Company en YSE hebben de krachten gebundeld om talentvolle supply chain Young Professionals aan te trekken, te ontwikkelen en uit te laten stromen op uitdagende functies binnen de supply chain van diverse organisaties. Op dinsdag 13 mei organiseren Kirkman Company en YSE een Founding Father-sessie om samen met organisaties het Supply Chain Management-traineeship vorm te geven. YSE zal samen met Kirkman Company op deze dag een programma verzorgen waarbij jij kennis kunt maken met geselecteerde Young Professionals en in gesprek kan gaan over de toekomst van supply chain.

Wil jij met jouw organisatie voorop lopen met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van inkoop, procesmanagement en sales? Kan jij een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Young Professionals binnen het Supply Chain Management traineeship, dan gaan wij graag het gesprek met je aan over talent on-demand* en de Y-generatie binnen de supply chain!

Datum: 13 mei 2014
Tijd: 16.00 – 19:30 uur
Locatie: Villa Beukendael, Amsterdamsestraatweg 40 te Baarn

Geïnteresseerd?
Wil jij Founding Father worden, meld je nu aan door contact op te nemen met Stefanie van de Griendt, Talent Manager (+31 (0)6 1441 9047/s.van.de.griendt@kirkmancompany.com).

* Talent on-demand framework van Peter Cappelli

Event informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Datum: 13 mei 2014

Inschrijven voor: 12 mei 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals