World Food Programme Business Course

Bedrijf
Datum
14 april 2014
Inschrijven voor
14 april 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals / Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

World Food Programme Business Course 2014

Dacht voor Food? 

BCG organiseert een business course met het World Food Programme. U kunt deelnemen! Tijdens de Business Course je 5 dagen met 25 andere gemotiveerde topstudenten voor het WFP.Je werkt aan fondsenwerving, distributie strategieën en alternatieve financiering. U wordt begeleid door ervaren strategen van het World Food Programme.

Programma 
Op een zondagmiddag, 4 mei, vlieg je naar Rome. Na een kennismaking met BCG en de andere studenten op zondag, het World Food Programme en verwelkomt u in hun hoofdkantoor op maandagochtend. Na vier intensieve dagen, presenteer je je bevindingen aan het WFP op donderdag. Op vrijdag 9 mei, vlieg je terug naar Amsterdam na een prachtige ervaring.

Selectie 
Slechts 25 studenten kunnen deelnemen aan de business course.Op basis van de aanvragen, zal BCG kandidaten voor interviews uit te nodigen voor de 25 deelnemers selecteren. Deze interviews zullen plaatsvinden op 20, 21, en ​​27 maart 2014.

Wij dagen u aan te melden voor deze onvergetelijke ervaring door het uploaden van uw aanvraag via onze website . Door het insturen van een motivatiebrief, een CV en een lijst van je middelbare school en universiteit cijfers. Je moet een stevige greep van de Nederlandse taal om toe te passen. Aanvragen moeten uiterlijk worden ingediend dan 7 maart 2014. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stephanie ter Stege.

Event informatie

Bedrijf: Boston Consulting Group

Datum: 14 april 2014

Inschrijven voor: 14 april 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals / Studenten