Masterclass CPM

Bedrijf
Datum
22 mei 2014
Inschrijven voor
21 mei 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Managers
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Masterclass CPM
In één middag zetten we voor je op een rij wat Corporate Performance Management voor jou en jouw organisatie kan betekenen. We staan stil bij de toepassingsgebieden; consolideren, XBRL en diclosure management, ze komen allemaal voorbij.

Ook staan we stil bij de toegevoegde waarde voor de verschillende managementrollen. Wat levert een goed CPM-platform op voor een lijnmanager, wat levert het op voor een controller en wat zijn voor de voordelen voor andere specifieke staffuncties?

In het derde deel staan we stil bij de verschillende softwareoplossingen in de markt. Hoe onderscheid je het kaf van koren, welke componenten heeft je organisatie wellicht al in huis?

Tenslotte gaan we, op basis van onze jarenlange ervaring in vergelijkbare projecten, in op de meest voorkomende valkuilen bij de opstart en uitvoeren van een project.

Deze Masterclass kent het volgende programma:

  • Korte introductie Finext Performance Management
  • Corporate Performance Management: wat is het wel en wat is het niet?
  • Wat levert corporateperformancemanagement op voor wie?
  • Schets van de Corporate Performance Management markt: kenmerken en analistenrapporten
  • Wat zijn de 5 belangrijkste aandachtspunten bij een Corporate Performance project?

Aanmelden: Klik hier om je aan te melden.

Maximaal aantal deelnemers: De masterclass kent maximaal 8 deelnemers. Door deze compacte setting is er ruimte voor vragen en kun je sparren met de aanwezige deskundigen.

Investering: Deze marketverkenning vergt een investering van een dagdeel en wordt aangeboden voor een vast bedrag van € 235,- per deelnemer.

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 22 mei 2014

Inschrijven voor: 21 mei 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Managers