Energy Drink - 22 mei

Bedrijf
Datum
17 april 2014
Inschrijven voor
16 april 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Senior Financials
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Energy Drink
Tijdens de 1e Energy Drink van 2014 staat het thema ‘duurzame waardeketens in de energie sector’ centraal. Besproken wordt wat de rol van de financiële functie is in de transitie naar duurzame waardeketens en hoe deze rol wordt verkregen. Houdt de rol van Finance op bij de aanlevering van betrouwbare rapportages over ketens? Of moet de financiële functie ook een meer sturende rol innemen in de transitie? Wat zijn hiervoor de succesfactoren voor de financiële functie?

In 2013 heeft Finext een groot onderzoek uitgevoerd naar trends in de financiële functie. Finext maakt tijdens de Energy Drinks de verbinding met de ontwikkelingen in de financiële functie in andere sectoren en organisaties, en de rol die de financiële functie hier speelt bij de transitie naar duurzame waardeketens.

Tijdstip en locatie: De Energy Drink wordt gehouden op 17 april van 16.00 uur tot 19.00 uur, bij Enexis in ‘s-Hertogenbosch. We zorgen voor een hapje en een drankje.

Volgende Energy Drinks

In navolging van 2013 wordt de Energy Drink drie keer per jaar georganiseerd. Vanaf 2014 zal dit ‘op locatie’ zijn bij één van de deelnemende organisaties. Dit wisselt per keer.

Noteer alvast de volgende data in je agenda:

• 22 mei, 16.00 -19.00 uur

De thema’s worden later, in onderling overleg, vastgesteld.

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 17 april 2014

Inschrijven voor: 16 april 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Senior Financials