KPMG HBO Inhouse Challenge

Bedrijf
Datum
08 mei 2014
Inschrijven voor
07 mei 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

KPMG HBO Inhouse Challenge 

Ontmoet de KPMG'ers die je alles kunnen vertellen over de werkzaamheden van een accountant!

Ben jij een HBO accountancystudent en benieuwd naar wat de werkzaamheden zijn binnen een controlepraktijk? Tijdens je studie leer je met name in theorie wat accountancy inhoudt, maar om je nu al een duidelijk beeld te geven wat onze accountants doen organiseert KPMG een inhousedag.

Tijdens deze middag krijg je de kans om intensief kennis te maken met KPMG. Je ontmoet de KPMG'ers die je alles kunnen vertellen over onze organisatie, het accountancyvak en de werkzaamheden.

Het programma start om 14.00 uur en in teams ga je aan de slag met een uitdagende case waarbij je ontdekt wat de drive en ambitie van KPMG is. Rond 17.00 uur sluiten we de dag af met een borrel. Op deze manier krijg je de kans om gedurende de dag zowel op een inhoudelijke als een informele manier met ons kennis te maken.
 
Programma in het kort  
14.00: Ontvangst
14.15: KPMG presentatie en kennismaking
14.30: Start Inhouse Challenge, waarbij diverse aspecten van het Audit vak belicht worden
16.45: Afsluitende quiz
17.00: Borrel   

Aanmelden?
Wil jij kennis maken met KPMG en heb je interesse in de HBO Inhouse Challenge? Meld je dan aan voor de regionale inhousedag op donderdag 8 mei: Regio Zwolle – Groningen    

Deelname aan deze inhousedag is o.b.v. cv selectie. Voor vragen kun je contact opnemen met het Recruitment Centre op (020) 656 7162.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 08 mei 2014

Inschrijven voor: 07 mei 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten