Bijeenkomst voor zzp’ers

Bedrijf
BMC
Datum
06 mei 2014
Inschrijven voor
05 mei 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Proffesionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Bijeenkomst voor zzp’ers

De markt voor bedrijfsvoeringsprofessionals binnen de (gemeentelijke) overheid trekt aan! De decentralisaties, bezuinigingen, samenwerkingsvraagstukken en andere uitdagingen maken de kennis en kunde van deze experts gewild. BMC bedient de lokale overheid met de expertise van onze adviseurs op Financiën en Bedrijfsvoering. Zij worden in verschillende rollen ingezet: van medewerker Planning & Control en personeelsadviseur tot en met directeur Bedrijfsvoering.

BMC werkt in toenemende mate samen met zzp’ers met ervaring in het publieke domein. Dit partnerschap heeft wederzijdse voordelen: wij ontsluiten het BMC-netwerk met bijbehorende marktaanvragen voor u als zzp’er en u zet uw specifieke expertise in bij onze opdrachtgevers. Daarbij hebt u de expertise van de BMC-organisatie achter u staan, waarmee verbinding kan worden gemaakt.

Om deze samenwerking een structureel karakter te geven vinden wij ontmoeting met u van groot belang. Wij nodigen u daarom graag uit voor de zzp-bijeenkomst van 6 mei 2014: ‘Voorbereid de nieuwe bestuursperiode in’.

BMC-partner Herrie Geuzendam zal u, samen met adviseur Mark van Dam, meenemen in de resultaten van het verkiezingsonderzoek dat BMC in samenwerking met het Ministerie van Binnenlandse Zaken en de Universiteit Twente heeft uitgevoerd. Vanuit dit vertrekpunt zal de vertaalslag worden gemaakt naar de start van een nieuwe (digitale) bestuursperiode met collegeprogramma en netwerksturing. Welke kansen liggen er voor de gemeentelijke bedrijfsvoering? Wat zijn de do’s en don’ts?

De avond zal beginnen met soep en een broodje. Na het inhoudelijke thema sluiten we af met een borrel. Wij kijken uit naar uw komst!

Datum: dinsdag 6 mei

Locatie: het BMC-kantoor, Spacelab 4, 3800 AL Amersfoort

Programma:

17.00-18.00 uur: Inloop met soep en een broodje

18.00-19.30 uur: Aftrap en inhoudelijk programma

19.30-20.00 uur: Vragen en discussie

20.00-21.00 uur: Borrel

Er zijn aan deze bijeenkomst voor u geen kosten verbonden. Graag ontvangen wij uw aanmelding via het inschrijfformulier voor 28 maart a.s.

Stuur deze uitnodiging vooral ook door naar anderen die geïnteresseerd zouden kunnen zijn.

Event informatie

Bedrijf: BMC

Datum: 06 mei 2014

Inschrijven voor: 05 mei 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Proffesionals