Gupta business course

Bedrijf
Datum
01 mei 2014
Inschrijven voor
10 april 2014
Type event
Business Course
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Gupta business course

Op donderdag 1 mei 2014 organiseert Gupta Strategists de business course “Naar goede en betaalbare geboortezorg: bedenk jij de strategie?”. In kleine teams werk je samen met andere ambitieuze studenten aan de beste strategie om de kwaliteit van de geboortezorg in een probleemregio weer op peil te krijgen. Gupta consultants begeleiden je hierbij intensief. Aan het einde van de dag presenteer je jouw strategie aan een jury van zorgbestuurders.

Heb jij ideeën over hoe je de kwaliteit van zorg verbetert, maar de zorg wel betaalbaar houdt? Schrijf je dan nu in! Vul het formulier hieronder in om de flyer te downloaden. Hierin staat meer informatie over de case en aanmeldingsprocedure. Wij zullen je een week voor de deadline herinneren aan de inschrijftermijn. De business course duurt één dag. De dag sluiten we af met een gezellige borrel en aansluitend diner zodat je ruim te tijd heb om met ons hele team kennis te maken.

Gupta Business Course

Inschrijven

Wil je deelnemen aan de Gupta Strategists Business Course voorjaar 2014? Dan ontvangen wij graag je CV en cijferlijsten van VWO en universiteit, samen met een korte motivatiebrief over wat jou aanspreekt aan deze dag. De inschrijving sluit op donderdag 10 april.

Vrijdag 11 april maken we de selectie van deelnemers bekend.
De business course heeft een kleinschalig karakter om alle deelnemers goed te begeleiden en tot echte resultaten te komen. Daarom geldt een strenge selectieprocedure.

Stuur je inschrijving naar Peter Sohl of neem contact op voor meer informatie:

E-mail: peter.sohl@gupta.nl
Telefoon: +31 (0)6 14 26 60 58
Website: www.gupta-strategists.nl 

Event informatie

Bedrijf: Gupta Strategists

Datum: 01 mei 2014

Inschrijven voor: 10 april 2014

Type event: Business Course

Doelgroep: Studenten