Inspire2Lead

Bedrijf
Datum
26 maart 2014
Inschrijven voor
25 maart 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Inspire2Lead

Een middag met bevlogen sprekers over hun zoektocht naar leiderschap en over vernieuwende bewegingen binnen hun organisatie of juist over de grenzen van organisaties heen. Deze middag vol inspiratie over leiderschap is de tweede editie van Inspire2Lead. De opbrengst gaat geheel naar Alpe d’HuZes. Alle betrokkenen, zoals Rijnconsult, werken belangeloos mee.

De sprekers

De sprekers hebben een vraag meegekregen: Als er één ervaring is in jouw leven die je mag overdragen aan een volgende generatie, welke is dat dan? Aan de hand van hun eigen voorbeelden laten ze zien dat als je het beste van jezelf geeft, je je ambities kan realiseren!

Jan-Willem Brüggenwirth, director Brand Loyalty Special Promotions, neemt ons mee in het inspireren van anderen en zachtjes duwen om ambities te realiseren.

Marga te Velde, kartrekker BIG Challenge, spreekt over de kracht van Big Challenge die bijdraagt aan een positiever imago van de sector

Isabelle Lebrocquy, oprichter van oPuce voor ‘Volwaardig Werk na Kanker’, gaat door waar anderen stoppen om haar le-venswerk te realiseren.

Bob Richters, oprichter Hotspot Hutspot, vertelt over het onmogelijke mogelijk maken.

Jan van Bodegom, oprichter en algemeen directeur Monro Ziekenhuis, realiseert zijn ideaal.

Wim Heuvelman, oprichter Finext, leidt een bedrijf zonder baas.

Bernd Damme, jonge ondernemer 2012, partner en algemeen directeur bij Fazhan Venture, over ondernemerschap en zijn drive tot onafhankelijkheid.

Dagvoorzitter: Arie Blok 

Op www.inspire2lead.nl/event leest u meer over onze sprekers. Waar komen ze vandaan, wat hebben ze meegemaakt en wat hebben ze bereikt.

Meer informatie

Waar: Rotterdam
Wanneer: 26 maart 
Hoe laat? 13.00-18.00uur
Kosten?  € 295,-
Inschrijven? via www.inspire2lead.nl/event

Event informatie

Bedrijf: Rijnconsult

Datum: 26 maart 2014

Inschrijven voor: 25 maart 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals