AEF Inhousedag - 3 april 2014

Bedrijf
Datum
03 april 2014
Inschrijven voor
25 maart 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Andersson Elffers Felix inHousedag
Voor de uitbreiding van het team is Anderson Elffers Felix (AEF) regelmatig op zoek naar nieuw fris talent. Daarom nodigt AEF studenten uit voor een InHousedag op 3 april 2014 om nader kennis te komen maken. Samen met een team van studenten uit allerlei disciplines werk je een uitdagende case uit waarin alle aspecten van het werk aan bod komen. Het geeft je een mooi beeld over de projecten die AEF doet, de mensen die er werken en de zaken waar AEF warm voor loopt!

AEF inhousedag1

Datum: 3 april 2014
Tijd: 15.00 - 19.00 uur
Locatie: Maliebaan 16, Utrecht

Aanmelden
:
Geïnteresseerd? Stuur dan voor 25 maart je cv en een korte motivatie naar werving@aef.nl.

Informatie:
Voor meer informatie kun je ook een email sturen naar Peter Wijga: p.wijga@aef.nl

Over AEF
AEF is een organisatie-adviesbureau in de (semi-) publieke sector. Vaak speelt het werk zich af op die onderwerpen die nu ook onderwerp zijn van debat. De grote maatschappelijke vraagstukken dus, zoals het betaalbaar houden van de zorg, meer veiligheid opstraat, bezuinigingen bij de overheid, betere zorg voor kinderen, nette behandeling van vreemdelingen in Nederland en plannen voor een beter openbaar vervoer in Nederland.

Werken bij AEF
Als je bij AEF komt werken krijg je slimme, ambitieuze collega’s met diverse studieachtergronden zoals economen, psychologen en bestuurskundigen, maar ook natuurkundigen en werktuigbouwers. AEF-ers zijn betrokken bij de wereld om zich heen en hebben duidelijk plezier in hun werk.

Event informatie

Bedrijf: Andersson Elffers Felix

Datum: 03 april 2014

Inschrijven voor: 25 maart 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Studenten