Squarewise trainingsprogramma 13 juni

Bedrijf
Datum
13 juni 2014
Inschrijven voor
12 juni 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Squarewise trainingsprogramma 13 juni

Squarewise heeft de ambitie om de transitie in de bouw- en energiesector te versnellen en om transitiemakers op te leiden. Transitiemakers zijn veranderaars; met hun visie weten zij te inspireren, met passie krijgen zij mensen mee en ze weten lef aan te boren in organisaties om doorbraakprojecten te starten. Squarewise gelooft dat je in het begin van je carrière je eigen overtuigingen en sterktes moet ontwikkelen om bij te dragen aan de transitie. Daarom heeft Squarewise in samenwerking met Lanser Coaching een 3-daagse training ontwikkeld. Deze heeft ten doel het vergoten van persoonlijke effectiviteit, het verder ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en het optimaliseren van communicatie. Omdat Squarewise gelooft in de kracht van diversiteit in een groep, willen we de training met evenveel externen als Squarewisers volgen.

Korte omschrijving van het programma:

De training bestaat uit drie losse trainingsdagen, verspreid over 2014. Zie hieronder een korte toelichting:

Vrijdag 13 juni – Bergen (NH)*

Onderwerpen: transitie, samenwerken & visie – persoonlijk leiderschap
De tweede trainingsdag ligt de focus op omgaan met verandering. Je leert de verandercurve en begeleidingsbehoefte daarin. Je krijgt inzicht in je eigen manier van omgaan met verandering en weerstand en hoe hierin effectiever te worden. In de middag krijg je door middel van een outdoor spel meer inzicht in samenwerken. Na een gezamenlijk diner staat de avond in het teken van je eigen (levens/transitie)visie.

*Optioneel met overnachting

Kosten

De kosten van het 3-daagse trainingsprogramma, exclusief catering en overnachting in Bergen, bedragen € 1099,- per deelnemer.

Interesse?

Heb je interesse om deel te nemen aan deze trainingen? Neem voor meer informatie en aanmelding contact op met Janne van den Tweel,vandentweel@squarewise.com of 020 447 39 25. Het aantal plaatsen is beperkt en de plaatsen worden begin maart toegewezen. Gelieve te reageren voor 12  juni.

Event informatie

Bedrijf: Squarewise

Datum: 13 juni 2014

Inschrijven voor: 12 juni 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals