Squarewise trainingsprogramma 21 maart

Bedrijf
Datum
21 maart 2014
Inschrijven voor
05 maart 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Squarewise trainingsprogramma 21 maart

Squarewise heeft de ambitie om de transitie in de bouw- en energiesector te versnellen en om transitiemakers op te leiden. Transitiemakers zijn veranderaars; met hun visie weten zij te inspireren, met passie krijgen zij mensen mee en ze weten lef aan te boren in organisaties om doorbraakprojecten te starten. Squarewise gelooft dat je in het begin van je carrière je eigen overtuigingen en sterktes moet ontwikkelen om bij te dragen aan de transitie. Daarom heeft Squarewise in samenwerking met Lanser Coaching een 3-daagse training ontwikkeld. Deze heeft ten doel het vergoten van persoonlijke effectiviteit, het verder ontwikkelen van persoonlijk leiderschap en het optimaliseren van communicatie. Omdat Squarewise gelooft in de kracht van diversiteit in een groep, willen we de training met evenveel externen als Squarewisers volgen.

Korte omschrijving van het programma:

De training bestaat uit drie losse trainingsdagen, verspreid over 2014. Zie hieronder een korte toelichting:

Vrijdag 21 maart – Amsterdam

Onderwerpen: communicatie & identiteit (kernkwaliteiten) – persoonlijke effectiviteit
De eerste trainingsdag is erop gericht om persoonlijke leerdoelen helder te krijgen en inzicht te krijgen in je kwaliteiten en hoe deze optimaal te benutten. Er is een trainingsacteur aanwezig en je gaat aan de slag met kernkwadranten.

Kosten

De kosten van het 3-daagse trainingsprogramma, exclusief catering en overnachting in Bergen, bedragen € 1099,- per deelnemer.

Interesse?

Heb je interesse om deel te nemen aan deze trainingen? Neem voor meer informatie en aanmelding contact op met Janne van den Tweel,vandentweel@squarewise.com of 020 447 39 25. Het aantal plaatsen is beperkt en de plaatsen worden begin maart toegewezen. Gelieve te reageren voor woensdag 5 maart.

Event informatie

Bedrijf: Squarewise

Datum: 21 maart 2014

Inschrijven voor: 05 maart 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals