Competitief in een Mondiale Markt

Bedrijf
Datum
31 maart 2014
Inschrijven voor
30 maart 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
CEO's & CFO's
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

MasterClass - Hoe word je competitiever in een mondiale markt

Wat is uw instinct for growth? De Rotterdamse Haven en haar ondernemers hebben grote ambities waarin groei en samenwerking centraal staan. Grant Thornton heeft onderzocht hoe groei gerealiseerd kan worden. Die kennis delen we graag met u. Niet alleen overseas maar ook in uw eigen bedrijf. Als adviseurs met een instinct for growth maken wij die reis graag samen met u.

We bevaren als Hollanders al lang de wereldzeeën en we doen nog steeds goed mee met de mondiale concurrentie. Doordat de wereld steeds kleiner wordt en de concurrentie steeds groter kunnen we spreken van reële bedreigingen. Maar er zijn natuurlijk ook kansen.

Om die kansen te signaleren vragen wij u daarom mee te doen aan een korte enquête. Hierin kunt u aangeven op basis van welke factoren (valuedrivers) u de koers van uw onderneming uit zet en hoe u uw successen meet. De uitslag hiervan (wat zijn de belangrijkste factoren in uw sector?) delen wij tijdens onze MasterClass met u in een debatvorm.

Om u op 31 maart in een dynamisch debat te betrekken, hebben wij 3 gerenommeerde sprekers uitgenodigd die na een korte inleiding graag de discussie met u aan gaan: Raymond Riemen, CEO van Broekman Groep, Havenman 2013 en als ondernemer zeer internationaal ervaren. Mark  Harbers, lid van de Tweede Kamer voor de VVD, woordvoerder Financiën en regelmatig deelnemer aan handelsmissies. Haico Ebbers, Professor International Economics bij Nyenrode Business University met als specialiteit Globalisering en China.

Naast een dynamisch debat staan wij op 31 maart ook stil bij een mooie ontwikkeling in onze eigen organisatie. ConQuaestor en Grant Thornton hebben de handen ineen geslagen en gaan samen verder. Tijdens een hapje en een drankje kunnen we hier meer over vertellen.

Namens ConQuaestor en Grant Thornton heten wij u dan ook van harte welkom voor een inspirerende en gezellige middag!

Datum, tijd, locatie

Maandag 31 maart
Vanaf 15.00 uur
Societeit de Maas
Veerdam 1 in Rotterdam

Inschrijven

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze MasterClass, voor CEO's & CFO's,klik dan hier om u in te schrijven.

Kosten

Aan deze MasterClass zijn geen kosten verbonden.

Vragen

Neem voor meer informatie contact op met Ben Spaninks, via ben.spaninks@conquaestor.nl of 0612787910.

Event informatie

Bedrijf: Grant Thornton

Datum: 31 maart 2014

Inschrijven voor: 30 maart 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: CEO's & CFO's