Q&A Event

Bedrijf
Datum
13 maart 2014
Inschrijven voor
26 februari 2014
Type event
Business Course
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Roland Berger’s Q&A Event biedt een unieke inkijk in de wereld van strategy consulting en werken bij Roland Berger. De workshop is vooral bedoeld voor WO-studenten die bekend zijn met het vak, maar geschikt voor alle studenten die binnenkort hun master afronden en snel willen beginnen als strategie consultant.

Het Roland Berger Q&A Event wordt gehouden op donderdag 13 maart 2014. De locatie is ons prachtige Amsterdamse kantoor in het World Trade Center aan de Zuidas.

Roland Berger Q&A staat in het teken van persoonlijk contact en informatieverstrekking. Tijdens de interactieve rondleiding kijk je mee ‘over onze schouders’ en krijg je volop gelegenheid om met ons te sparren over de hoogte- en dieptepunten van werken als consultant. Zo krijg je de unieke kans om het vak én ons (nog) beter te leren kennen. Als toegift krijg je een training met alle ‘tips & tricks’ voor het case interview tijdens jouw aanstaande sollicitatie.

Het programma:

13.15 uur                                Ontvangst en welkomstwoord

13.30 uur                                Introductie door partner

14.30 uur                                Interactieve rondleiding en training*

18.00 uur                                Plenaire afsluiting

18.15 uur                                Borrel

* In drie ‘stops’ van drie kwartier sta je met onze consultants stil bij de hoogte- en dieptepunten van het vak en hun projecten – daarbij is voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Aansluitend de training voor het case interview.

Geïnteresseerd? Meld je aan vóór woensdag 26 februari 24.00 uur. Aanmelden kan hier – vergeet niet je CV, motivatiebrief en cijferlijsten van de middelbare school en universiteit mee te sturen. Indien je geselecteerd bent voor deelname ontvang je van ons bericht vanaf vrijdag 28 februari.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met recruiting via 020-7960677 of pam.tendoesschate@rolandberger.com.

Event informatie

Bedrijf:

Datum: 13 maart 2014

Inschrijven voor: 26 februari 2014

Type event: Business Course

Doelgroep: Topstudenten