Partner in Business masterclasses

Bedrijf
Datum
31 maart 2014
Inschrijven voor
30 maart 2014
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Partner in Business masterclasses

Persoonlijke ontwikkeling is een onmisbaar aspect dat de finance professional in staat stelt resultaatgericht te acteren. Om in een onderneming door te groeien en ambities waar te maken, is het van belang de juiste vaardigheden te ontwikkelen. Finext Control gelooft in deze persoonlijke ontwikkeling.

Vanuit die drijfveer hebben we masterclasses samengesteld om vaardigheden te ontwikkelen en persoonlijke ambitie centraal te stellen. 'Partner in Business' stelt je in staat om sterker te worden in de rol van business partner vanuit de financiële functie. 

'Partner in business' biedt masterclasses en beschouwing op de persoonlijke uitdagingen. In de masterclasses wordt gefocust op de competenties adviseren en conflicthantering. De masterclasses zijn tot stand gekomen in samenwerking met ervaringsdeskundigen: Tjero Zomer, voormalig CFO van Transavia en Jennie Prins, professional training & coaching consultant. De beschouwing helpt je terug te blikken op je persoonlijke ontwikkeling en nieuwe uitdagingen te formuleren.

Aanmelden

Aanmelden voor de masterclass of vrijblijvend meer informatie ontvangen?
Neem contact op met Marlie Vermazeren via:
E-mail: marlie.vermazeren@finext.nl
Telefoon: + 31 (0)6 52 00 72 71

Event informatie

Bedrijf: Finext

Datum: 31 maart 2014

Inschrijven voor: 30 maart 2014

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals