De kunst van assetmanagement

Bedrijf
Datum
27 februari 2014
Inschrijven voor
26 februari 2014
Type event
Workshop
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De kunst van assetmanagement: Leren van de ervaringen 

Hoewel veel corporaties de ambitie hebben om op het thema vastgoedsturing en in het bijzonder assetmanagement te professionaliseren lopen zij hier in de praktijk tegen verschillende uitdagingen aan. Om corporaties inspiratie te geven en kennis met elkaar te delen op dit onderwerp organiseren wij op 27 februari een bijeenkomst over dit thema.

Voor deze bijeenkomst hebben we Jacqueline van Ham (Stadgenoot) en Paul Tazelaar (Vidomes) bereid gevonden hun ervaringen met ons te delen. Stadgenoot heeft een aantal jaren terug assetmanagement ingericht en versterkt op dit moment die functie verder. Vidomes is gestart met de inrichting en wil haar eerste ervaringen met ons delen. Waar liepen Stadgenoot en Vidomes tegen aan en wat adviseren zijn aan andere corporaties? 

Hoewel er grote verschillen zijn, zijn er ook zeker elementen waarin corporaties en commerciële vastgoedbeleggers ook op elkaar lijken. Daarom hebben we Luurt van der Ploeg, CFO van Vesteda, gevraagd zijn visie en ervaringen op dit thema te delen. Als vastgoedbelegger heeft Vesteda haar portefeuille- en assetmanagement bewezen professioneel ingericht. Wat kunnen corporaties overnemen van de jarenlange ervaring van Vesteda?

De bijeenkomst vindt plaats in een gezelschap van collega’s op bestuurders- en managersniveau van woningcorporaties. Er zal voldoende gelegenheid zijn om met elkaar te discussiëren en in te gaan op persoonlijke ervaringen en uitdagingen. 

Ten slotte voert KPMG momenteel een kwalitatief onderzoek uit over de invulling van assetmanagement bij corporaties. Wij zullen tijdens de bijeenkomst onze bevindingen presenteren. Mocht u mee willen doen aan dit onderzoek dan kunt u dit aangeven bij ons.

Datum en locatie

Deze bijeenkomst vindt plaats op 27 februari vanaf 14.30 uur tot 18:00 uur in het KPMG kantoor in Amstelveen. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjorie Rijkse, (070) 338 2187.

Aanmelden

U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden via onderstaande button.

Event informatie

Bedrijf: KPMG

Datum: 27 februari 2014

Inschrijven voor: 26 februari 2014

Type event: Workshop

Doelgroep: Professionals