The Consultancy Experience - ATK

Bedrijf
Datum
27 februari 2014
Inschrijven voor
20 februari 2014
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

The Consultancy Experience - ATK

Op 27 februari zal de inhousedag bij A.T. Kearney plaats vinden.  A.T. Kearney is één van de vier wereldwijd opererende Strategy Consultants, met een leidende positie op het vlak waar strategie en operations elkaar raken. Sinds 1926 helpen we onze opdrachtgevers in het nemen van de beste beslissingen voor hun organisatie. Dit doen we door nauw met de klant samen te werken. Op deze manier dragen we niet alleen ideeën aan, we helpen onze klanten ook deze te realiseren.

Onze consultants

Wat ons uniek maakt zijn de mensen die bij ons werken. Kenmerkend zijn de no-nonsense mentaliteit en de voorkeur voor diversiteit, het pragmatisme waarmee we problemen oplossen en de gedrevenheid om het beste resultaat neer te zetten. Werken bij A.T. Kearney betekent deel uitmaken van een internationaal team van hoogopgeleide collega’s.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan centraal
Hoe daag ik mezelf uit om al mijn talent te ontwikkelen? Deze vraag staat bij A.T. Kearney centraal en is de leidraad voor een intensieve persoonlijke en professionele ontwikkeling die je samen met je peers en mentor vormgeeft. Wij bieden je een stimulerende werkomgeving, een hechte teamstructuur en alle expertise die we de afgelopen 85 jaar hebben verzameld om tastbare kennis en vaardigheden op te doen. A.T. Kearney’s internationaal opleidingsprogramma is toonaangevend in de sector, waardoor je verzekerd bent van een steile leercurve. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid een MBA te doen aan een top business school. Wanneer je zo’n twee jaar in dienst bent, heb je ook de mogelijkheid om een transfer aan te vragen naar een van onze andere kantoren wereldwijd. Je besluit dan om te gaan werken in industrieën die typisch Amerikaans, Europees of Aziatisch zijn – om zo je horizon te verbreden.

Onze verwachting van jou

Doordat je samen met anderen in projectteams werkt aan complexe problemen, word je continu uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. We verwachten van jou dat je bovengemiddelde analytische vaardigheden combineert met initiatief, doortastendheid en gevoel voor menselijke verhoudingen. We ontmoeten je graag!

Aanmelden

Aanmelden voor de inhousedag van A.T. Kearney op 27 februari kan hier. De selectie voor de inhousedag is gebaseerd op basis van Curriculum Vitae, cijferlijst van de middelbare school en de cijferlijst van de universiteit.

Event informatie

Bedrijf: A.T. Kearney

Datum: 27 februari 2014

Inschrijven voor: 20 februari 2014

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Topstudenten