Inkopen of samenwerken?

Bedrijf
Datum
28 november 2013
Inschrijven voor
27 november 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

BOTS-'Inkopen of samenwerken'?

Onlangs hebben we u uitgenodigd voor de ‘Benen Op Tafel Sessie’ over het thema “Inkopen of samenwerken?”. Dit is een exclusieve bijeenkomst met én voor directeuren en managers bedrijfsvoering van grote zorgorganisaties op gebieden als shared services, HR, facility, ICT, finance, medische technologie, voeding en logistiek. Inmiddels is het definitieve programma bekend; meld je aan en profiteer van de kennis en ervaring van veel anderen!

De BOTS vindt plaats op donderdag 28 novemberVanaf 15.30 uur ben je van harte welkom bij Kirkman Company op de Amsterdamsestraatweg 40 in Baarn. We starten om 16.00 uur met het programma.

De volgende sprekers geven hun visie op sourcingsbeslissingen:

  • Marc de Barse – Directeur Informatie en Organisatie ’s Heeren Loo over de innovatieve samenwerking bij de succesvolle implementatie van een nieuw cliëntsysteem;
  • Jeroen Veldboer Centrummanager bij Rijnstate over concrete ervaringen met sourcing binnen een groot ziekenhuis, zoals het uitbesteden van voeding en schoonmaak. Ook gaat Jeroen in op nieuwe samenwerkingsverbanden;
  • Han Hendriks – Partner Kirkman Company & promovendus aan Nyenrode University over hoe ratio en emotie een rol spelen bij het nemen van de beste sourcingbeslissingen.

Kom luisteren, leren en deel je ervaringen met anderen. De volgende zorgorganisaties hebben al toegezegd aanwezig te zijn: Medisch Centrum Alkmaar, ’s Heeren Loo, Rijnstate, Oogziekenhuis Rotterdam, HagaZiekenhuis en Maxima Medisch Centrum.

Graag nodigen wij je uit voor onze BOTSessie op donderdag 28 november van 16:00 uur tot 20:00 uur bij ons in Baarn. Wij zorgen voor de hapjes. Meld je aan door een email te sturen naar Nanya Burki.

Inschrijven voor BOTS- ‘Inkopen of samenwerken?’

Event informatie

Bedrijf: Kirkman Company

Datum: 28 november 2013

Inschrijven voor: 27 november 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Professionals