Tour de Turner april 2014

Bedrijf
Datum
11 april 2014
Inschrijven voor
10 april 2014
Type event
Workshop
Doelgroep
Opdrachtgevers en relaties van Turner
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Tour de Turner 11 april; wielerklassieker voor fietsende bestuurders. Met Bart Veldkamp.

Het belooft wederom een prachtige toertocht te worden waarbij er volop gelegenheid is om zowel te bikkelen als elkaar weer te ontmoeten. Met een gemengde groep opdrachtgevers en relaties van Turner rijden we vanaf ons landgoed een schitterende route naar de Veluwe.

Heb je in het voorjaar de schaatsen pas net in het vet en nog weinig fietskilometers in de benen? Laat dat geen reden zijn niet te komen. Voor de voorjaarsklassieker kun je ook nu weer kiezen uit een afstand van 125 of een comfortabele 75 kilometer, een mooie starttraining voor het seizoen. Beide afstanden zullen op dezelfde plek samenkomen voor de lunch. De toertocht zal op Huize De Boom starten en passend worden afgesloten met een pastamaaltijd.

Tour de Turner

Een echte fietser schaatst ook. Daarom zijn we blij en trots met speciale gast Bart Veldkamp. Hij heeft na Sotsji vast mooie verhalen! Hij zal zijn ervaringen als schaatscoach met ons delen. “Goed beslagen ten ijs voor het nieuwe (wieler)seizoen”.

Uiteraard kun je ook een introducé meenemen. Heb je een collega(-bestuurder) die graag fietst en voor wie een nadere kennismaking met Turner relevant is, geef dan ook deze persoon op. Je kunt je nu direct aanmelden. Wij zien je aanmelding graag tegemoet!

PS: wij kregen vragen over het uitblijven van de najaarseditie dit jaar. Grote drukte en prioriteit op de business zijn de reden. Het is geen wet van meden en perzen dat we twee edities per jaar doen. Maar wij zien de vragen als een compliment aan het evenement.

Event informatie

Bedrijf: Turner

Datum: 11 april 2014

Inschrijven voor: 10 april 2014

Type event: Workshop

Doelgroep: Opdrachtgevers en relaties van Turner