Onderwijsconferentie

Bedrijf
Datum
11 oktober 2013
Inschrijven voor
10 oktober 2013
Type event
Seminar
Doelgroep
Topstudenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Onderwijsconferentie 'Uw leerkracht vitaal, het belangrijkste kapitaal'

Wilt u investeren in de kwaliteit van het onderwijs? Maakt u zich wel eens zorgen over de toenemende stagnatie en burn-out onder leraren? Wilt u uw medewerkers graag tot hun 67e vitaal voor de klas laten staan en vindt u het belangrijk om te investeren in de groei en ontwikkeling van uw medewerkers?

Wij geloven dat de kwaliteit van het onderwijs sterk samenhangt met de kwaliteit van de leraar. Helaas komt het steeds vaker voor dat leraren in hun ontwikkeling stagneren en daardoor minder presteren en zelfs uitvallen. Berenschot heeft in samenwerking met Learnworks een uniek programma ontwikkeld dat u helpt uw leraren blijvend te mobiliseren en te vitaliseren. Met speciaal voor het onderwijs ontworpen vragenlijsten, krijgt u inzicht in (dreigende) stagnatie van medewerkers en bieden wij u tools en begeleiding bij het bespreken van de resultaten.

Door medewerkers er actief bij te betrekken en feedback te geven, raken zij gemotiveerd om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen ontwikkeling. Zo wordt een verandering in gang gezet die gedragen wordt en blijvend is. Uw organisatie maakt zo een belangrijke kwaliteits- en professionaliseringsslag en het programma houdt de medewerkers gemotiveerd om, samen met u, te blijven bouwen aan kwalitatief goed onderwijs. En u werkt als goed werkgever aan de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

Tijdens de conferentie die wij begin oktober organiseren, willen wij u in een informele setting kennis laten maken met ons nieuwe programma. Wij delen daarbij met u een praktijkcasus die op de betrokken school veel resultaat opleverde. Het is ons een genoegen u voor deze conferentie uit te nodigen.

Programma

14.00  Ontvangst in de Berenschotzaal
14.30  Trends en ontwikkelingen in het onderwijs door Pieter Dekkers, adviseur Berenschot
15.15 Het onderwijsprogramma toegelicht door de ontwikkelaar Ron van de Water, directeur
         Learnworks
16.00 Praktijkcasus door April van Loenen, directeur ROC. Zij vertelt over haar ervaringen met  dit
         programma
16.30 Discussie en afsluiting
17.00 Borrel

Event informatie

Bedrijf: Berenschot

Datum: 11 oktober 2013

Inschrijven voor: 10 oktober 2013

Type event: Seminar

Doelgroep: Topstudenten